28" pláště na cross / trek
Ahojte, oživím toto vlákno.
Už jezdím celoročně, štreky, na těžko, s brašnami, na trekovém kole, 28 pláště. Rozhodně nechci pláště měnit podle toho, kam a kdy jedu, nechci se o ně starat. Vybíral jsem pláště hlavně aby byly odolné, odolné proti defektu a propíchnutí. Naznal jsem, že Schwalbe Marathon plus, je to nejlepší.
Jenže už v létě se mi na téměř novém plášti objevila prasklina u patky a vyboulil se. A teď, před pár dny opět na téměř novém plášti vylézaly dráty dovnitř pláště u patky a propíchly duši. Obojí v cizině a v neděli, na rovinách, asfaltu a šotolině...:-( Teď v Německu jsem získal od německého důchodce postarší, ale funkční plášť, na kterém jsem dojel domů... Ale předtím jsem 3x lepil duši a zastřihoval dráty v terénu. Vytáhnout nešly. Na cca 20 km... Což je opruz a žere čas, kterého jsem neměl nazbyt. Nerad bych to opakoval...
Máte někdo podobné zkušenosti, s těmito plášti? Horší se kvalita Schwalbe?
Takže řeším, jaký plášť použít teď. Jezdím rovinky, štreky, ale občas to pustím po šutrech, terénem i s brašnami dolů terénem, poměrně odvážně.
Máte někdo tip na odolný plášť, co snese zatížení a je odolný propíchnutí. A jede i po asfaltu a šotolině?
V létě jsem nouzově koupil v Rumunsku trochu užší plášť s kevlarovými patkami. To se mi zalíbilo. Ale byl takový "křehký" a několikrát jsem procvakl duši. Ale pevný a odolný kevlarový by také mohl být řešení...
Díky za tipy a diskuzi o této problematice.
Ja dlouho vozil na touringu schwalbe cx comp, maji kevlarovou vrstvu ( kevlarguard se to jmenuje) a opravdu jediny defekt byl z boku, behounem nikdy i kdyz jsem je sjel temer na cord. Jsou ale tezsi z dratenou patkou. Je ale fakt ze s novym gravelem jsem pred tremi roky presel na tufo speedero, takze jestli se schwalbe v mezicase zhorsilo na kvalite nemohu rict. Ale cx comp mi prisly temer neprustrelne. Tady treba je ten rozmer co jsem vozil za skoro az smesnou cenu https://www.kolokram.cz/plast-schwalbe-cx-comp-kevlar-guard-p192096/?vid=21718&utm_source=Google+n%C3%A1kupy&utm_medium=ppc&utm_campaign=Pl%C3%A1%C5%A1%C5%A5+SCHWALBE+CX+Comp+Kevlar+Guard+700x38&gad_source=1&gad_campaignid=2048903185&gbraid=0AAAAADv3miZppIPV2QAzlBcTuP-W1k21o&gclid=Cj0KCQjw5vLVBhCiARIsAD56SFJWyvcwNMEb2m-cFJk8YjLHxKjcrVtHGHHApBGl3I5FGGnDW5LP07kaApyFEALw_wcB
Uprimne, nic odolnejsiho nez schwalbe mrathon s blue guard neni. To co popisujes ty bych videl jako chybu v plaste, mozna spatna varka. Mam se schwalbe trekovejma plastema jen dobre zkusenosti. Dratova patka se drive nebo pozdeji urve u kazdeho plaste, ikdyz vzorek je jeste ok. U Continentalu se mne to stavalo kolem 10 tisic km. Ja ted vozim starsi verzi modelu 365, jeste pod nazvem GT 365. Ten uz se nedela, je mene odolnejsi nez green nebo blue guard, ale za tech 10let jsem nemel defekt.
Pokud chces odolnost, zustan u schwalbe. Muzes zkusit zvolit marathon se vzorkem, bud ten Marathon 365, ktery dobre jede a je to celorocni plast, drzi obstojne i v zime nebo jinej marathon plus s blue guard. K tomu dej TPU duse. Nic z toho ti proti urvane patce nepomuze. Podle me se to proste obcas stane. Lidi minimalizuji riziko tak, ze si vezou jeden skladaci plast sebou.
Drive jsem vozil trekove plaste od Continentalu, ale ten nabidku dost orezal. Mel jsem rad Travel Contact s kevlarovou patkou. Byl lehky a relativne odolny, ale schwalbe s blue guard se to rovnat nemuze.
Schwalbe byla moje srdcovka, zejména na přední MTB plášť a následně na nové TPU duše Aerothan, které jsem od nich bral více let. Zpočátku z Německa, neboť v ČR ještě nebyly k sehnání. Bohužel další várky těchto duší měly zmršený ventilek, který mne vícekrát vypekl v terénu. Zanevřel jsem na ně, užil si příliš mnoho zklamání, nasrání.
Aktuálně nedám dopustit na Tufo Thundero. Normálně je vozím v terénu. Vydrží hodně, mají i zpevněnou verzi.
Gravel plaste se s trekovejma co se tyka odolnosti nedaji srovnavat, zvlast s marathonem s green nebo blue guard ochranou. To je jina liga, ktera je samozrejme necim vykoupena.
Jsem si vědom, že je vykoupena váhou, a měla by to být tudíž jiná liga. Spíše jsem reagoval, že jsem taky zaznamenal znatelný pokles kvality výrobku Schwalbe. Dal jsem jim šanci 2-3 x, za mne už důvěru nezískají.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41