Cyklonavigace Teasi
Ahoj, Mám dotaz na uživatele TEASI. Navigace mi padá za 30-90min. navigování. Je to běžné, nebo je šance, že se to po reklamaci změní?
1.updatuj na poslední verzi firmware CAPELLA
2.pokud nepomůže, reklamovat.
Přestalo vám někomu fungovat ovládání na navigaci dotykem ? Dokážu ji jen spustit a vypnout tlačítky z boku.. :-(
přestalo, reklamuj to - to je na výměnu
Neopravitelné..vrací mi peníze. Takže nějakou jinou. Máte někdo zkušenost s tímhle výrobkem ? Díky https://www.kupkolo.cz/navigace-teasi-core_z103419/
Nikdo fakt nemá ? :-(
kdybys byl z ČBudějovic, půjčil bych ti testovací, mám ho v práci. Ale nevozím ho ani jsem ho nějak netestoval..
Díky. Bohužel fakt nejsem :-)
Reklamaci vyřídili asi za týden, dostal jsem novou navigaci. Včera jsem s ní poprvé vyrazil, sekla se po 38 minutách a pak pokaždé, když běžela déle než 40 minut bez vypnutí. Asi po 60 km jízdy ztratila GPS signál a už se nechytla. Dnes jsem ji znovu odnesl na reklamaci.
Zatím jsem měl v ruce jen dvě navigace Teasi, ani jedna spolehlivě neběžela déle než 40 minut (obě s firmwarem Capella). Proto prosím ostatní majitele navigace Teasi případně MIO CYCLO, jaké zkušenosti se zasekáváním máte? Měl jsem jen smůlu, nebo chytit funkční kousek je jen šťastná náhoda?
Řekl bych, že nejde o chybu, ale vlastnost.
:) .. je to kus od kusu .. mě se nesekla ani nepamatuju, jinýmu se seká pokaždý .. reklamovat a po třetí chtít vrátit prachy..
Mně se taky nesekla ani nepamatuju, ale vozím teda Holuxe ;-)