Cyklonavigace Teasi
Zdarec. Pořídil jsem si navigaci Teasi one 3 a potřeboval bych poradit s držákem na 35mm řidítka. Jaký se vám osvědčil na horsky kolo, na kterém to bude i dost drncat? Ten, co byl přibalený, ani montovat na řidítka nebudu.
Ahoj, vozím ten držák, co je přibalený, ale mám navigaci na horní rámovce, rám omotaný kouskem duše. Na zadním očku, co je na navigaci, mám přidělanou šňůrku k rámu, kdyby navigace odletěla, tak ji neztratím.
Díky za odpověď. Já bych ale na svém kole měl navigaci až někde mezi kolenama a ne moc na očích
Tak ideálně na představec. Předsazenej zas na silničku. Já jsem nejdřív upravil původní držák tak aby se montoval pod víčko představce (nějaké takové se i prodávají, ale koukají moc do výšky). Později vznikla redukce na garmin otočný úchyt. Vyrobeno z: https://www.sram.com/sram/mountain/products/sram-quickview-adaptor-computer-mount Díky tomu je pak dostupná hromada různých držáků - to si určitě vybereš. Vozim ty co jsou na dalších obrázcích.
na MTB vozím tenhle - mám ho na řidítkách hned vedle představce. 100% spolehlivost.
http://teasi.cz/portfolio/drzak-4fix-navigace-teasi-fix-hard-na-riditka/
Já jsem se právě nikde nedočetl a ani tady se to snad nikde neřešilo, jestli to upnu na 35mm řidítka
není problém, příští týden můžu v práci vyzkoušet..
To by bylo super, díky
ahoj, můžu se připomenout s tím držákem na řidítka?
díky za upozornění, zkusím :)
takže - na 35mm průměr ten HARD FIX jde, ale počítej že spíš dál od představce, blíž k objímkám brzd a řazení .. na 780mm vlaštovkách s 20mm zvednutím a 5° nahoru jsem držák dostal do horního ohybu vlaštovek, tj. cca. 8-10cm od středu ridel. Těsně k představci jako to mám například já u svých 31,8mm ridel to už asi nedáš, úchyt bude hodně otevřenej, nebudou stačit šroubky..
Na druhou stranu kámoš takhle (tj. dál od představce, blíž ke gripům) Teasi vozí normálně, takže je to asi věc zvyku..
Supr. díky moc. Jelikož to chci mít co nejvíc uprostřed, budu něco bastlit na představec po vzoru Radiuse.
Je trochu škoda, že dovozce ani nečte email nebo neodpovídá, když už takovou základní informaci na svých (naprosto otřesných) stránkách nemají.
Úplně nejvíc minimalistická varianta je tohle:
Dokonce by to šlo vytisknout na 3D tiskárně....
Jj, to mám v záloze. Ale prvně chci zkusit vyrobit držák na tuhle fíčuru do predstavce. V nejhorším si vyrobím něco na CNC
No jó, co bych za to dal mít CNC :-)
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41