dětské páčky pro V-brzdy
Náhodou nedoporučil by mi někdo osvědčené špalky? Trošku jsem koukal a našel jsem třeba červené kool-stopy, které jsem kupoval před 20 lety. A říkám si sakra, aby to nebyla 20 let stará guma.
Typ viz obrázek, pouze ten insert.
To je docela mozne. :-) Uz se nepamatuju, nebyly cervene spaky do mokra a do snehu?
Dříve jsem si taky myslel, že červené jsou na mokro, ale teď na webu výrobce píšou, že "barvičky" a "černé" jsou univerzální. Agresivní špalky na mokro jsou "lososové" a pak ještě mají průhledné na trial. A pak tam máš ještě kombinace jako losos/černá a trojbarevné. Koolstop měl před těmi 20-25 lety skvělou pověst, na to téma se vedly nekonečné diskuze, ale třeba je dneska něco lepšího. Nevím...
Našel jsem jinak jen samé lowcosty, přebrandovanou čínu, vlastně jsem nic jiného nečekal. Jaké jsou "lepší" alternativy? Jagwire?
Děcka jezdí většinou za sucha, pokud dejme tomu neprojedou kaluží.
Ja bych asi pro juniory volil neco levnejsiho, asi trojbarevne. Ale nejsem ded vseved.
Kool stop losos/černá jsou nejlepší špalky co jsem kdy jezdil ;-)
Hodne taky zalezi na rafcich. Pokud je to blato, tak je nekdy lepsi obycejna guma. Je lepsi menit spalky nez rafky.
v rodině používám tříbarevné BBB - jak děti, tak dospělí.