Dotaz pro všechny,co ujedou ročně 4-5ooo km a více
Zkus jezdit do prace na kole – usetris zabity cas v aute/busu a navic najedes klidne 3000km za rok jen dojizdenim do prace. Driv jsem tim vysetril skoro dve hodiny (40km), ted hodinu (20km). Navic pak muzes z prace domu udelat nejakou zajizdku.
Jo a s tu vyse zminenou motivaci je to presne. Davno jsem prestal pocitat km. Zajimaji me uz jen hodiny v sedle a to jeste jen zacatkem sezony, kdyz najizdim a trenuju. Kdybych nezavodil, coz taky jednou prijde, tak neresim ani to. Vzdyt neni nic lepsiho, nez vyrazit na svuj oblibeny trail bez tepaku, tachacku a nemyslet na nic nez na to jak jedu, na okolni les a jeho vuni a nebo na silnici vyrazit na podvecerni vyjizdku a vracet se po zapadu slunce, kdyz clovek objevil par novych silnic, nebe pomalu tmavne a se soumrakem se probouzi zver a po parnem dni prichazi podvecerni chladek.
todle by se mělo tesat do kamene. Ja se nechal v dubnu zblbnout a pořidil sem počitadlo s tepakem a během měsice sem věděl že sem zase naletěl. :D
Pry studeny chrti cumak houby, romantik je to…;-)
+1 chtěla jsem napsat to samé :-)
starne ;)
dostavas rozum. to te to slovinsko zmenilo? :-D
Ne, vsak pisu, ze km jsem prestal pocitat davno ;-)
jsi slabej na matiku viď :D
myslim ze to bys nespocital ani ty na kalkulacce :D
to už na něj zkoušel někdo jinej s tou matikou, že jako když jede dýl, tak nespočítá sto děleno pěti…
Přesně tak, coby študákovi mi to s přestupama trvalo do školy vlakem hodinu tam a hodinu zpět. Na kole jedna cesta 20 minut.
Na praxi vlakem i s cestou na a z nádraží 30 minut (když nebylo zpoždění), na kole 12 min. – jinými slovy, co jsem z domu pěšky došel na nádraží, na kole jsem za tu dobu mohl být na místě.
No a pak ty kilometry naskakují a člověk zabije hned několik much jednou ranou.
pan je ale velky poeta… :) vidim to podobne, asi jsme romantici…