Držák na kolo na zeď
Ja mam drátovku (cervenou) :)
Tak to je dobre predrazeny :) S tim bych se nechlubil :)
Predrazeny by to bylo, kdyby to vypadalo stejne jako ty ostatni a nenabizelo to nic navic. Takhle je to designova vec a kupce, co nechtej it v obyvaku 4 kulaty trubky, si najde.
Vypadá docela hezky - je na tom nějaká mekcena ochrana aby to neposkrabalo rám? Pokud by udělali nějaký další design - chtěl bych trosku něco jiného - mohlo by to byt fajn.
Tak cena je trochu vyšší ale oproti tomu plastu od Cycloc tohle aspoň projde lidskou rukou.
kluky jsem potkal na DesignBloku, libil se mi jejich pristup - s cenou nemam zadny problem, ale chapu, ze flame z toho jde vytvorit :)
na tech hornich dratech je navlekaci meka ochrana v barve
A mohl bys to prosím vyfotit v detailech? Na webu mají miniaturní obrázky.
Mě se to líbí to srdce je zajímavé i když bych osobně chtěl něco min napadeného.
jasne, vecer na to kouknu a neco vyfotim
Díky ;)
nejaky ten detail
Díky moc, to vypadá hezky čistě udělané. A když ses s nima bavil - chystají nějakou verzi za pedál nebo něco trochu menšího?
Potrebuju buď na zeď aby to tam bylo co nejblíž zdi hlavně kolama nebo pak nějaký stojan ba podlahu.
Tohle je hezky ale spis do většího prostoru.
jedine co vim, ze pripravuji ten stojan ktery maji ted na strankach, ten jeste v rijnu nemeli. Mi naopak tenhle velky vyhovoval protoze kolo bude na dlouhe stene v prostoru.
Jo na ten sem taky koukal. Měli by udělat víc fotek na tom webu.
No a kdy ho budeš montovat a věšet kolo?
ja jsem se teprve pred 3nedelema stehoval do noveho, takze zatim litam mezi krabicema :) Chtel bych nekdy v lednu. Ted mam stejne silnicku v trenazeru, tak me to tak netrapi
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41