EN/DH brzdy
Nesetkal se nekdo s tim, ze u XT 4p ztuhne zadni paka v jedny konkretni poloze, cca kdyz natocim paku hadici kolmo k zemi? Pakou pak nejde skoro hnout z vychozi pozice, i kdyz desky jsou od kotouce daleko. Kdyz vratim riditka rovne, tak v pohode zase funguje. Predni to nedela.
Vypada to, ze je na pace i olej, takze pujdou na reklamaci, jen me zajima, jestli se s tim uz nekdo nesetkal a nevi cim to je, protoze je to fakt divny, jak to reaguje na natoceni riditek.
Nemas to preplneny?
Zkus nasadit kalisek a promackat.
To bych si nemyslel, udělaly to teď po týdnu na trailech, odvzdušňoval jsem je před tím... Spíš bych tam čekal vzduch, ale to mi zas nesedí, že by se projevovalo takhle.
A to jsou ty nové nebo m8120?
To zní jako kdyby mezi pístkem v páce a vývodem do hadice plavalo cosi, co v týhle poloze páy spadne dolů = vstup do hadice ucpe.
Ještě 8120.
Jo, to by dávalo smysl, ale moc nevím, co by to bylo... Plus udělá to ve vteřině, natočíš řidítka a nezmáčkneš páku, narovnáš a brzdí. Trail jsem s tím ještě dolů dojel a brzdily normálně, ale jak je kolem pístu olej, tak to stejně pošlu na reklamaci. Jestli z toho utíká, tak to dřív nebo pozdějš brzdit přestane :D
Koukám jsem sem nedal rozuzlení "záhady"... Byla akorát skříplá hadice ve vedení rámem, stačilo dát novou a brzda funguje normálně. Ten olej na páce byl asi jenom jak jsem to několikrát odvzdušňoval.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41