Fully za 30 000 kč
problém u týhle kategorie je většinou tlumič. Tu novou meridu jsem měl v ruce s rock shox ario a teda mizerný, přestože systém vypadá, že s o kus lepším tlumičem bude fungovat pěkně. Wandala jsem zkoušel už nevím s jakým tlumičem, ale šlo to tak půl zdvihu a pak progresivita jak na dirt jump :) GT i drive jsou zkoušel jen lepší modely V podstatě je jedno který si koupíš, protože změnou tlumiče dosáhneš u každýho z nich lepší chod než u těchto basic verzí. Jinak bych vzal canyona
No jo.. Ale zas ty rámy u Canyonu????
A co je na nich špatného?
Co pořád máš s těmi rámy? Máš jakýkoliv reálný poznatek, že by na nich bylo něco špatného? Nebo ti dva zrušené rámy z mnoha kusů za situace o které víme prd zdají divné? Pokud ano, tak máš jedinou cestu. Nech si udělat aspoň 5kg rám na zakázku, i když vlastně ani tak nebudeš mít jistotu, že třeba při nárazu do zdi nepraskne.
Ok ok ok. Tak já neřekl že sou špatný. ALe je mi divný že se to takhle roluje. Tak vono je jedno jeslti se to roluje bo to praskne. Jenomže jak to kolo vyzkoušim než si ho koupim? Do Německa je to daleko. Je přece blbost koupit si bika a ani ho nevidět ne??
Taky jsem to udělal a žádná tragédie se nekonala... U Canyonu ti aspoň doporučí velikost na základě tobě dodaných údajů.
Jo jenom odeběhnu od canyonu. K čemu je ta stříbrná tyčka pod pedály?? viz foto
aby se nehýbal při šlapání střed, u starších verzí to šíleně praskalo, teda praskla šroub kterým to bylo chycený. tyhle nový už vypadají masivně. Pro mě osobně je právě tahle planžeta důvod proč bych do idrive nešel. třeba ti víc napíše Chuck :)
mohl bys prosim tě trochu rozepsat důvod, proč bys do iDrivu kvůli tomuhle nešel? o tomhle systému uvažuji, tak by mě zajímal tvůj názor. Tahle planžeta je nejspíš i u iDrive 4, že?
Vždyť to už tu taky bylo napsané. Buď se zkusíš domluvit s nějakým majitelem na vyzkoušení nebor prostě na základě současného kola a vyzkoušení jiných kol si zjistíš jakou geometrii potřebuješ.
Tak si kup tohle, kdyz se tak strasne bojis:
Hahaha. Fakt vtipný. Ale jo seru na to dyt je na ten rám 5 let záruka tak to bude v poho. Jdu do toho. Ale sem zvěvad s čim přijdou příští rok....
Hele to máš těžký, ideální full není. Když pominu konstrukci(čtyřčep apod), tak máš buď lehký full a riskneš to, že nevydrží tak dlouho, že ho zlikviduješ apod. a nebo si koupíš bytelnější rám. Ale v tom případě ti garantuji, že tu váhu poznáš. Já měl nedávno full rám 2,4kg a teď mám 2,7 Kg. Řekneš si-nic moc rozdíl, ale věř že všichni kamoši to hned na potěžkání poznali.Tak si prostě musíš vybrat. Buď lehké kolo a nebo robusnější ale také těžké.
No a co třeba RM adrenaline 2000? ten má skoro 15 kg. Tak má ten alespon bytelnej rám?? Ale já půjdu do toho canyonu. Máš v tom i doplnky v ceně 160 Eur. Tak to beru.
nesmysl pokud nemáš ty kola vedle sebe tak to nepoznáš s odstupem času. když jim to ale předem řekneš tak to pozná každej :) :)
těch tvých 300 gramů... moje nové kolo bude o 3000g težší to určitě už pujde poznat, ale vubec mi to nevadí aspoň to rychlejc pojede dolů :-)
PS: už jsem ho konečně i zaplatil, ještě že maj u Canyonu dvě banky do Sparkase to z pošty jako OUR nejde, ale Postbank je OK a přijde to na 350Kč což je dost v pohodě když to porovnáte z ostatníma bankami, jasný embos kreditka by byla lepší, už bych si měl nějakou konečně vyřídit...