Jsou tlustší – tlumení extrémě odlišné není – nevím, asi to dělá přední vidle ;). Každopádně co mi vadilo – moc objemu … ty klasické jsou tak akorát ;) … Mám spíše menší ruce …
Mám je a padnou mi jak ulité (rukavice mívám XL). Dle šuplery je průměr stejný jak u tolik vychvalovaných Bontrager Race lite X. Jediný rozdíl je v tom, že Bontragery podstatně méně tlumí.
Zeptám se Vás komu se stalo že špunty po vyndání z řidítek se úplně rozpadly? Já jsem nasazoval cca 5 párů gripů a ty poslední od kraba kupováno v červnu se rozpadly sice žádnej smrad i držej dobře na řidítkách dík za reakce.
Tak jsem namontoval ESI extra, průměr super, ale jako, nevim co na tom stojí 5 kil... Amík si pěkně namastí kapsu. Jinak jsem teda myslel, že je to silikon a ono je to něco mezi silikonem a pěnou, takovej porovitej silikon, pro upřesnění. Adekvátní cenu bych viděl tak 10x nižší...
Nasel nekdy nekdo kvalitativne a z dlouhodobejsiho hlediska co se tyka chovani a vydrze identickou alternativu k ESI chunky, ale za lepsi prachy? Co a za kolik? 500 je fakt hnus a po sezone jsou nejnamahanesji mista silne prodreny, alespon u me.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
http://www.bikesport.cz/…--silikonove
Predne jsou tlusty, takze jsou pro nekoho s velkou rukou. Tlumi samozrejme trochu lip jak tenci verze.
Jsou tlustší – tlumení extrémě odlišné není – nevím, asi to dělá přední vidle ;). Každopádně co mi vadilo – moc objemu … ty klasické jsou tak akorát ;) … Mám spíše menší ruce …
to nejlepsi!!!
A nevite nekdo jak je sundat z riditek aniz bych je znicil?
Tenhle tyden budu stavet kolo a mam je v supliku zatim, ale slysel jsem ze dolu nejdou :(
Prsty mam krapet delsi ale hubeny, jezdim jenom tlusty gripy, nenky nesnesu. Kdykoliv pujcuju kolo, beru si sebou svoje.
Když už to tady rozebíráte a jsou i nějaké užší než ty normální? Pro menší (ženskou) ruku?
Nezbyla, prosim, nahodou nekomu doma jedna koncovka do riditek ESI treba z poskozenych gripu? Jde mi o ten starsi typ se zlatym logem :-)
Diky moc…
jak jsou gripy ESI Chunky dlouhe? je jeden, nebo vic rozmeru?
diky.
Mám je a padnou mi jak ulité (rukavice mívám XL). Dle šuplery je průměr stejný jak u tolik vychvalovaných Bontrager Race lite X. Jediný rozdíl je v tom, že Bontragery podstatně méně tlumí.
mám extra chunky a je to tak tak dobrý :) klidně bych snesl i tlustší… mám rád macatý úchop, z tenkých gripů mě bolí ruce.
Asi blbý dotaz - ***** originál ESI jako čínské hračky z marketu "vše za 30,-"??
Koupil jsem prvně "originál" ESI a oproti různým jiným silikonovým, levným a funkčním gripům jsem se nad tím ftalátovým smradem zhrozil... :-(
ESI *****. Další legendární hláška BF.
Můžete napsat kdo vozíte extra 34mm gripy, kolik měří vaše dlaň i s prsty? Moje má 21cm, tak by mě zajímalo, jak dlouhé ruce máte vy.
Ono XL co tu píšete, může být velikej rozdíl.
Zeptám se Vás komu se stalo že špunty po vyndání z řidítek se úplně rozpadly? Já jsem nasazoval cca 5 párů gripů a ty poslední od kraba kupováno v červnu se rozpadly sice žádnej smrad i držej dobře na řidítkách dík za reakce.
Tak jsem namontoval ESI extra, průměr super, ale jako, nevim co na tom stojí 5 kil... Amík si pěkně namastí kapsu. Jinak jsem teda myslel, že je to silikon a ono je to něco mezi silikonem a pěnou, takovej porovitej silikon, pro upřesnění. Adekvátní cenu bych viděl tak 10x nižší...
Nevíte, dají se někde sehnat špunty Esi do řídítek samostatně? Včera se mi nějak podařilo jeden ztratit.
Tak ve čtvrtek jsem mimo jiné koupil i Esi Chunky a schválně jsem je ještě u kasy očuchal ..... a jsou smraduprosté :-)
Kdyby někdo chtěl ty špunty, tak věnuju.
koukám a dělají nové typy:
FIT XC a tenčí FIT CR obojí "ergonomické" ..
800Kč :D
A taky vám ty zapáchající kousky hadice mění barvu?
Nasel nekdy nekdo kvalitativne a z dlouhodobejsiho hlediska co se tyka chovani a vydrze identickou alternativu k ESI chunky, ale za lepsi prachy? Co a za kolik? 500 je fakt hnus a po sezone jsou nejnamahanesji mista silne prodreny, alespon u me.