GRX vs CUES 1x11
jako že rozsah GRX 12sp. 10-51 ti nestačí? tak nějak nerozumím otázce? a protože nepíšeš co vlastně chceš, tak to ani finančně moc nejde posoudit
Má to být 1x11. Tam se s 812 hazkou dostanu na 42, s odřenýma ušima na 46. A chci na tom jezdit terén tady v Č. Kanadě, ale mám už plány na hory, kde se bude hodit každej zub...
Tak proč tam nedáš 1x12?
Myslíš 822 na 11 řazení? Funguje to dobře? V diskuzích to lidi popisují všelijak:-)
jakože komplet sadu 1x12x nebo už máš páky či šaltr 820?-)
Sada 1x11. GRX i CUES. Ale plán je to co nejvíc budget friendly složit. 600 páky, 812 šaltr, 400 brzdy apod.
Tak si naklikej jednotlivé sady do košíku, cues je asi lépe kupovat v německu. Dobré je se seznámit se specikem řad cues..Jezdit bude obojí
Jasný. Jen jsem potřeboval pár názorů kolem... To k dilematům patří:-)
Hlavní dilema je tu zdá se kolik zoubků má mít kazeta, od toho je asi nejlépe se odpíchnout.
Dá se předpokladat, že jsi na nějakých gravelech už seděl?
Jo, třeba to že jak má Cues robustnější kazety, tak ty 11sp nepasují na všechny náboje i když mají odpovídající ořech
Ja jsem se s tim nesetkal. Ma ted cues/linkglide na 3 kolech s nabojema ruznych vyrobcu. Vim, ze antuch psal ze meli nejaky problem pri vyrobe.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41