Jakou pásku do bezduší?
Specialized 2Bliss :)
nelepí se a drží dobře. lepící pásky jsou pro mě pasé.
To se jen vloží do ráfku jako klasická páska pod duši?
ano
Ale nenašel jsem 27,5 a nebo jsem špatně hledal? Viděl jsem jen 26 a 29.
nevím, možná je to tím, že Spešl na 650B kašle.
Kašlal… příští sezona už se jim nevyhne :) Takže bude i páska. Ale už to neřeším (prozatím). Podařilo se mi to nakonec nahodit, když si páska včera s duší sedla a konečně těsní jak má.
Pokud se nepletu, tak k ní je oboustranná samolepící páska (měl jsem to tak), ne?
Tjn, já reagoval na tvůj příspěvek o DT swiss pásce.
Mně se právě tahle páska v ráfku shrnula do žlábku. Právě proto, že nebyla přilepená. Stačí, když se vyfoukne plášť a sklouzne dovnitř a vezme s sebou tu pásku (je k ní trochu přilepenej tmelem). Z toho důvodu teď o kus níž v tomhle vláknu hledám nějaké jiné řešení.
Tak to bych viděl na buď špatně uloženou, nebo moc úzkou pásku
Asi úzkou. Měl jsem ráfek s výrazným žlábkem, kam při ztrátě tlaku zapadaly patky pláště, a páska mi vždycky držela.
Trochu pozde, ale kdyz jsem na to ted narazil - ta paska byla soucasti kola - jedina moje manipulace s kolem bylo vyjmuti duse, nasroubovani ventilku, naliti mlika a opetovne nafoukani. Radoval jsem se, ze to ma Spwcialized fakt user friendly. Casem mi zasalo vadit, ze pri poklesu tlaku pri delsim nejezdeni plast nedrzi v patkach, skoci do zlabku a vyfoukne se. Ze s sebou ale bude brat i tu pasku, to me trochu nasral. Kdyz jsem pak zjistil, ze do tohohle rafku nektere pasky (napr. Cafe Latex) nejdou pouzit, protoze ma moc clenity prurez, a ze se svar ani nesnazili nejak zabrousit, uvedomil jsem si, ze Specialized ma nejen predrazena kola, ale ze jsou jeste sizena, kde se da. Kdybyste nekdo chteli karbonove HT, nabizim za pulku ;-D