nazdar, chci se zeptat - z nextie mi poslali s i27mm ráfkakama 21 mm pásku, tak trošku nevím co s tím - teoreticky bohatě stačí na přelepení děr pro niple a hodně mělkého středního žlabu. ráfky jsou perfektně hladký, nikde žadný výstupek, nic, patka rovná..
Moje jediná obava je, jestli se mi páska neshrne při sundavání plášťů? máte s tím nějakou zkušenost?
zalepit jen střed
dát 2 kola do kraje
B.1) dát 2 kola a udělat přesah
koupit 27mm pásku
koupit širší pásku a udělat přesah
-> tady ve vlákně se o přesazích píše, ale jedná se o TL ready ráfky s klvalitníma rovnejma patkama, tak k tomu moc nevidím důvod.
Ahoj, zkouším přechod na bezduše - ráfky XR391 (25mm) + fast track 2.3. Mám koupenou nalepovací pásku, ale našel jsem ještě i spešláckou 2bliss 26mm, kterou zkouším nejdřív. Je vidět, že optimum by bylo 27mm, na každý straně kousek chybí pro vyplnění celé šířky ráfku. Páska ale u ventilku, kde je zdvojená a tím i méně poddajná, nesedí ani po dotažení ventilku (odstává). Tzn. lze ji prstem k ráfku o kousek zmáčknout. Po nahození (mimochodem bez montpák, dílenskou pumpou, patky zaskočily okolo 2bar) okolo ventilku vzduch slyšitelně uchází (zatím bez tmelu).
Otázka: utěsní tohle tmel, nebo si prostě páska s profilem ráfku úplně nesedla (měla by doléhat 100 % i u ventilku) a je lepší dát nalepovací? Jasně, mohl bych tmel zkusit nalít, ale nechci zbytečně všechno "zadělat" a pak předělávat. Co tady čtu, někteří 2bliss pásku hodně chválí, tak mi jde o to, jestli to odstávání u ventilu je normální, nebo by měla sedět napevno. Díky moc.
Potrebuji radu, mam rafky WTB, sirka 27, ve 24”. Potrebuju to nahodit na bezdus, ale ten rafek je tak strasne uzoucky a ma tak strasne hluboky zlabek, ze tam nejsem schopen tvrdou pasku, kterou bezne pouzivam (zelena prusvitna aka caffe latte) dostat bez ztraty kyticky. Neporadil by nekdo prosim nejake reseni? Mekci paska, nahrazka, ktera by se dala do tohoto rafku natahnout a fungovala? Diky moc
Ahoj máte někdo zkušenost s páskou Peatys? Všude na fóru cti že by páska měla být o něco širší ale ono dělají pouze 25mm a pak 30mm. Mám ráfek 25mm tak nevím jak rozměr vzít. Diky
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Největší opruz je očistit ty pláště.
nemáte někdo v Praze pásku 32-35mm potřebuji jen jedno kolo.
Tak co je 2Bliss Ready Rim Stri to funkční systém? Kolik to váží
https://www.spkolo.cz/produkt/doplnky-plaste--galusky-a-duse-Specialized-2Bliss-Ready-Rim-Strip/ nebo https://www.bike-sport-shop.cz/paska-do-rafku-specialized-2bliss-ready-tubelles-29x25-mm
Které předpokládám že cena je za kus.
Takže? potřebuji něco na 25mm ráfek.
Ok vemnu ji. Šíří 26-27mm?? Jak se sní pracuje?
Gorilla od fa Haven
Kdo vozíte Remerx 2030 s vnitřní šíří 30mm, jakou jste do toho koupili šířku pásky? Díkes
Teď jsem si objednal tu modrou 25mm tak jsem zvědav.
já používám tuto,cena 42kč a zatím žádný problém.
ahoj, o kolik širší pasku do ráfku?
nazdar, chci se zeptat - z nextie mi poslali s i27mm ráfkakama 21 mm pásku, tak trošku nevím co s tím - teoreticky bohatě stačí na přelepení děr pro niple a hodně mělkého středního žlabu. ráfky jsou perfektně hladký, nikde žadný výstupek, nic, patka rovná..
Moje jediná obava je, jestli se mi páska neshrne při sundavání plášťů? máte s tím nějakou zkušenost?
B.1) dát 2 kola a udělat přesah
-> tady ve vlákně se o přesazích píše, ale jedná se o TL ready ráfky s klvalitníma rovnejma patkama, tak k tomu moc nevidím důvod.
předem díky za rady....
Nějaký tip, kde sehnat Tesu 4289 v Praze? Nechat si to poslat od Hanáka za 150 Kč se mi zrovna moc nechce. A jakou šířku do 23mm ráfku? 25mm?
Díky
Co takhle použít vyhledávání, pár kliknutí na klávesnici....
https://www.papirnictvidaubner.cz/detail/107346/svazkovaci-lepici-paska-4289-prumyslova-zluta-25-mm-x-66-m-tesa.html
Pokud se někdo z Prahy chystáte objednávat, přidal bych se, potřeboval bych tak 28 šířku, doma mám jen 25, to do 25 ráfku dávat nechci.
Někdo z Brna kdo by potřeboval pásku? Budu objednávat u hanaka tak se můžeme domluvit.
Ahoj, zkouším přechod na bezduše - ráfky XR391 (25mm) + fast track 2.3. Mám koupenou nalepovací pásku, ale našel jsem ještě i spešláckou 2bliss 26mm, kterou zkouším nejdřív. Je vidět, že optimum by bylo 27mm, na každý straně kousek chybí pro vyplnění celé šířky ráfku. Páska ale u ventilku, kde je zdvojená a tím i méně poddajná, nesedí ani po dotažení ventilku (odstává). Tzn. lze ji prstem k ráfku o kousek zmáčknout. Po nahození (mimochodem bez montpák, dílenskou pumpou, patky zaskočily okolo 2bar) okolo ventilku vzduch slyšitelně uchází (zatím bez tmelu).
Otázka: utěsní tohle tmel, nebo si prostě páska s profilem ráfku úplně nesedla (měla by doléhat 100 % i u ventilku) a je lepší dát nalepovací? Jasně, mohl bych tmel zkusit nalít, ale nechci zbytečně všechno "zadělat" a pak předělávat. Co tady čtu, někteří 2bliss pásku hodně chválí, tak mi jde o to, jestli to odstávání u ventilu je normální, nebo by měla sedět napevno. Díky moc.
REINKARNACE:
Potrebuji radu, mam rafky WTB, sirka 27, ve 24”. Potrebuju to nahodit na bezdus, ale ten rafek je tak strasne uzoucky a ma tak strasne hluboky zlabek, ze tam nejsem schopen tvrdou pasku, kterou bezne pouzivam (zelena prusvitna aka caffe latte) dostat bez ztraty kyticky. Neporadil by nekdo prosim nejake reseni? Mekci paska, nahrazka, ktera by se dala do tohoto rafku natahnout a fungovala? Diky moc
Nahrej i rafek
I to..
Tak jsem volal cloveku co to vypletal. Poradil WTB pasku…. Objednano, uvidime
Opakovaně zmiňovaná Gorilla tape není poddajnější? Osobně jsem s ní ale nikdy nepracoval.
Špatně zařazeno, pardon.
Ahoj máte někdo zkušenost s páskou Peatys? Všude na fóru cti že by páska měla být o něco širší ale ono dělají pouze 25mm a pak 30mm. Mám ráfek 25mm tak nevím jak rozměr vzít. Diky