Klub majitelů vychytávek OneUp Components
Poraďte prosím nějakou vazelínu na mazání OneUp sedlovky V2.1. Namazal jsem vazelínou na RS tlumiče a vyjíždí pomalu(tlak mám dostatečný). Dík
Mazu RSP slick kick. A vcera se na fcb jeden borec radoval jak mu pohohla vazoska od bike works....
Ve výsledku bych mohl zkusit sram butter- to by mělo být +- to samé.
Cim jsi to namazal ted? Tim dynamic grease (ta zelena)?
Na webu one up byl tusim u navodu na servis sedlovky psane slickoleum nebo slick honey.
To rsp a sram butter mi prijdou vsechny stejny temer.
JJ, ta zelená, ale přijde mi, že největší odpor má vrchní těsnění. Bez něj to lítá jak prd.
Jako stiraci gufero co kouka z te matice?
Nebo ten bilej ptfe bushing co je videt kdyz se matice odsroubuje?
gufero
Rikam si co by bylo na nem spatne ze pribrzduje ten vysuv.
Jak to bez nej zkousis? Mas ho uplne pryc a tu matici aji tak zasroubovanou nebo jen odsroubovanou zavernou matici a posunutou ji nahoru aby nebyl stazenej bushing.
Leda bys pod tim mel hromadu bordelu.
LM tu psal ze u V1 musel bushing lehce obrousit z vnitrku. Bylo to moc natesno a prach to pribrzdoval. Ja neco podobnyho delal pri upgradu giant teleskopu. Dal jsem prfe bushing misto kovoveho prstynku. A jak se bushing narazil do trubky tak byl moc tesnej.
Napíšu to sem. Používám SRAM Butter, to gufero mi taky "brzdí", ale je to hladký odpor, žádná brusná pasta. Dostal jsem od OneUp zdarma upgrade futer z V1, to chod výrazně zlepšilo. Ale se starým pouzdrem jsem musel trošku brousit.
U bushingu to chapu. Ale zrovna u teleskopu kde je v ty patrone 200psi nebo kolik to gufero snad ani nemuze nekak trit.
neni tam klasicky gufero jako ve vidli, je tam kluzn pouzdro delene napul asi z nejakeho silonu nebo podobneho plastu... nasucho to odpor ma, po namazani sram butterem a po natazeni butteru pog horni gufero mi OneUp chodila hladce a nepotrebovala zadny velky tlak
Ale ta matice spodní části v sobě gufero má, o tom je řeč.
Mluvim o tehle zaverne matici. Ta ma na sobe hridelove gufero (mozno tomu rikat stirak, ale myslim ze to bude mit tlakovej břit ze spodnin strany).
Kluzne pouzdro delene je mi jasne.Jedno je nahore videt kdyz odsroubujes tu matici se stirakem. Tak na tebe kouka bilej prstynek. A druhe je dole v trubce, to je taky delene ale ma na sobe vystouplou drazku, slouzi jako vodici.
A jestli mu to drhne kdyz odsroubuje tu zavernou matici tak bude problem na tom hornim bushingu. Nejakej bordel....
Mám rok v1 a po roce,po čerstvém namazání,jezdí jednu "vyjíždku" ok a při druhé už gufero udrží výsun..
Přestávám na to mít nervy..zlatej reverb,ten nejezdil,když mu byla zima :))
Dela ti opravdu to gufero? Kdyz se sunda ta matice zaverna tak to normalne chodi jo?
Uzivatel LM ma vetsi zkusenosti s V1. Psal na help desk one up je mu to blbne. Tam mu rekli at zkusi zbrousit horni kluznej bushing...
Ja myslim ze rozhodit uplne, stahnout tu matici dolu vydelat stirak a ocistit by melo postacit...ze to zpusobuje bordel natlacenej do drazky pro gufro a tim se ti to gufero sevre kolem dokola a drzi to pak...
Všechno jsem vyčistil a stojí to za prd. Ještě to jednou rozdělám a znovu namažu teď tím sram butter. Pokud matici vysunu tak chodí úplně hladce. I když s ní jezdím po teleskopické části, tak jde hodně ztuha. Při tom chodila dobu úplně v pohodě.
Tak to budeš muset rozhazet uplne cele asi. Vytahnout patronu. Sundat bushing, anti twist pins.
Stahnout tu matici dolu z te teleskopicke casti a aji to stiraci gufero oddelat z te matice.
V tom ***** (ta drazka po vnitrnim obcodu matice) pro to gufero/stirak bude asi natlacenej bordel a ten ti zmensuje vnitrni prumer. Pak je to sevreny k sobe a nechce se tomu nahoru. Jinak si fakt nedovedu vysvetlit proc by ti to tak blbe chodilo po teleskopicke casti.
To jsem všechno samozřejmě udělal, krom toho vyndání gufera z matice. Dělám si kompletní servis tlumičů i vidlic, takže vím co a jak. Napřed jsem myslel, že je to vazelínou, ale fakt nechápu v čem by mohl být zrovna v té matici problém, zítra to zase rozdělám i s tím guferem.
Teď koukám na stránky oneup a nejsem si moc jistý jestli vůbec jde to gufero z matice vyjmout.
Ty jo ted si nejsem jistej. Ale ty pises ze mas V2.1 ja mam V2. Ale ty jsi kupoval driv jak ja ne? Ja ji mam z nejake te akce 30% co byla na podzim 2019...A jo, uz to vidim, V2 je stejna akorat V2.1 ma jinej ten actuator. Tak to mame stejnou sedlovku.
Ale podle rozkresu to musi jit ven, rozlozit uplne na atom.
8a pruzinka
8b gufero
8c matice
Díky, ten rozkres jsem nenašel. Tak to zkusím asi se tam dostal bordel. Je pravda, že jsem s tím byl pár hodin v dešti na TT a pak ještě u nás, takže nažrat teď dostala dost.
Jeste full part.
ja mazal butterem a vse cajk
Mažu přiloženou vazelínou, V1 jsem mazal RSP Slick Kick a taky dobrý.