OneUp Components z Anglie celkem jede a boduje zajímavými neotřelými řešeními a ty se postupně objevují i na kolech obyvatelstva virtuálního státu BF :-). Ve fóru je už kupa jednotlivých dotazů, ale přijde mi fajn to celé seskupit tak, aby tu případný nováček našel vše v balíku a i zkužený vlastník neminul něco nového.
Tedy šup sem se všemi tipy, nápady, servisními návody (i kiksy), recenzemi atd. Diskuzi zdar ;-)
Od OneUp doma mám:
nářadí EDC Tools
(35%, 42 hlasů)
sedlovku Dropper post 150/170
(46%, 55 hlasů)
převodník(y) Switch
(3%, 4 hlasy)
něco jiného (pedály, osy, ...) či kombinaci - co idelálně napsat do vlákna ;-)
(16%, 19 hlasů)
Nejaky overeny tip jakou packu k oneup dropperu, asi teda svislou/vertikalni? Mam celkem plno na tu klasickou :-/ i kdyz by sla chytnout na objimku k brzde pres matchmaker ale tam prekazi zamykani tlumicu :-/
dat ji doprava vzhuru nohama na objimu brzd shora by byla blbost?
prováděl už někdo někdy rebuild sedlovky V1? ty mosazné šlice, které vymezují vůli pístnice se vlepují lepidlem? jak se sundávají ty staré?? díky za případné info
Ahoj, jaký je aktuálně žebříček oblíbenosti páček k sedlovce? Potřeboval bych pro kamaráda nějakou vychytanější než Giant, ale ideálně aby nestála 3x tolik či více. Díky.
Ahoj, když bych objednával přímo na oneup, tak je potřebe objednávat z EU za eura nebo INT za dolary? Jestli tomu dobře rozumím, tak musím EU, protože INT je cena bez VAT, je to tak? Díky.
Mám oneup sedlovku v2 180mm. Během jízdy se čas od času propadne o cca 1 cm. Musím sjet sedlem kousek dolů a pak vyleze kam má. Je to normální. Mám asi 93kg. Dík.
Nechce někdo něco z OneUp? Uživatel LM mi připomněl, "nedokončenou" objednávku, něco chtěl i Matbiker, ale nemám detaily. Pokud někdo něco chce, napište mi sem nebo nebo do SZ. Dodání do Brna, dál dle domluvy, třeba zásilkovna za 65,-
Reklamace pedalu a vička uznana. Docela prekvapilo že na to praskle víčko se ani moc nezeptali, jen jak se mi to stalo.
Hodne je zajimal ten zadrenej pedal. Zmerit bronzove valečky kolik maji, premerit osu, fotky s detailem poskozeni, vyrobni cislo pedalu, dost detailne prubeh jak se to stalo.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Ahoj,
neresili jste nekdo nahradu podlozek pod piny oneup nejakymi standardnimi podlozkami?
Nemate nekdo sadu podlozek navic?
https://www.ridenf.com/collections/oneup-x-nf
Limitka, factory hadry oneup...cena za randál.
Někdo z Prahy kdo by mi říznul za pivko krk pro EDC?
Nejaky overeny tip jakou packu k oneup dropperu, asi teda svislou/vertikalni? Mam celkem plno na tu klasickou :-/ i kdyz by sla chytnout na objimku k brzde pres matchmaker ale tam prekazi zamykani tlumicu :-/
dat ji doprava vzhuru nohama na objimu brzd shora by byla blbost?
Ahoj, klepe Vám někomu OneUp sedlovka v sedlové trubce? Pokud ano jak jste to vyřešili?
Nemate nekdo doma podlozky po piny na zkraceni pinu? Vezmu je od vas.
Pripadne vymysleno cim lze piny podlozit? Nepovedlo se mi najit podlozky D 6mm d 4mm
Diky
tonda
prováděl už někdo někdy rebuild sedlovky V1? ty mosazné šlice, které vymezují vůli pístnice se vlepují lepidlem? jak se sundávají ty staré?? díky za případné info
Da se do teleskopky v2 dat sedlo s ovalnejma karbon lizinama? Vzhledem k zamku asi v pohode ne?
Ahoj, jaký je aktuálně žebříček oblíbenosti páček k sedlovce? Potřeboval bych pro kamaráda nějakou vychytanější než Giant, ale ideálně aby nestála 3x tolik či více. Díky.
https://can.oneupcomponents.com/pages/dropper-post-v2-service-rebuild
At nemusite hledat navod na rozdelani V2
Čauves. Máte někdo zkušenost s tímhle https://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-11sp.-325/A2Z-adapter-kazety-AD-48T-cerna.html v kombinaci s OneUp Shark ramínkem?
Poraďte prosím nějakou vazelínu na mazání OneUp sedlovky V2.1. Namazal jsem vazelínou na RS tlumiče a vyjíždí pomalu(tlak mám dostatečný). Dík
Zkusím štěstí - nepamatujete někdo, jestli byl loni nějaký sale coupon na OneUp jindy, než v prosinci? Jestli mám furt vyčkávat, nebo už objednat :)
Edit - newsletter a FCB sleduji..
Nema nekdo ze zlomene V1 packy ten bazmek na MMX?
Ahoj, když bych objednával přímo na oneup, tak je potřebe objednávat z EU za eura nebo INT za dolary? Jestli tomu dobře rozumím, tak musím EU, protože INT je cena bez VAT, je to tak? Díky.
Mám oneup sedlovku v2 180mm. Během jízdy se čas od času propadne o cca 1 cm. Musím sjet sedlem kousek dolů a pak vyleze kam má. Je to normální. Mám asi 93kg. Dík.
Rychlebske vystavuji one up vecem nemilosrdny ucet.
Zadrenej pedal totalne. Ohoblovane bronove kluzne pouzdro na ose.
A urvana utahovaci matice edc tool pri padu.
Kdo mate ty alu pedaly tak bych doporucil rozdelat a namazat radne vazelinou. Ja ji tam mel dost skromne mnozstvi.
Nechce někdo něco z OneUp? Uživatel LM mi připomněl, "nedokončenou" objednávku, něco chtěl i Matbiker, ale nemám detaily. Pokud někdo něco chce, napište mi sem nebo nebo do SZ. Dodání do Brna, dál dle domluvy, třeba zásilkovna za 65,-
Tak OneUp podpora funguje naprosto precizne.
Reklamace pedalu a vička uznana. Docela prekvapilo že na to praskle víčko se ani moc nezeptali, jen jak se mi to stalo.
Hodne je zajimal ten zadrenej pedal. Zmerit bronzove valečky kolik maji, premerit osu, fotky s detailem poskozeni, vyrobni cislo pedalu, dost detailne prubeh jak se to stalo.
Nakonec vsechno uznano a uz posilaji dily.