Kompatibilita I-spec EV a I-spec II
No ty brzdy mají něco za sebou a koupim třmen a udělá to zase. Navic pri výměně třmenu zaplatim o mnoho vic peněz pri montáži, odvzdušnění. Spíš se přikláním k nove zadni brzdě. Jen potřebuji vědět zdali stare řazení m8000 i spec II pujde s malou upravou i na novou páku i spec EV ?
Jo tak já myslel že si to budeš dělat sám, nevím kolik to stojí v servise ale výměna třmenu je práce na 10 minut včetně odvzdušnění. Pokud na to nemáš věci tak asi fakt vyjde líp celá brzda.
Jinak odpověď máš výše, jestli máš XT řazení tak to jde s vyhozením toho mezikusu.
Jj ale řazení zas za dalších 900 se mi kupovat nechce...A na objimku uz vubec ne.
Vyměň jen třmen. Částečná kompatibilita tam je, ale řazení, teda alespoň pro mě, bylo v blbý pozici - trošku utopený. Koupil jsem raději i nové řazení.
Nooo to je kamen úrazu. Ja řazení na objimku nechci. Nelíbí se mě to. A Další 1000kč navíc. To radši risknu jen nový třmen. Přední brzdu objednat můžu.
Ahoj, vozil jsem 11x razeni xtr na brzdových pakach XT8100, tj I spec EV , jen jsem mel podložku mezi řazením a brzdou, ta kostička je o trošku delší a i když byl šroub z razeni úplně utazeny, tak se řazení trochu hybalo
Ano půjde
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41