Montáž gripů
stači trochu vody
Cpat tam samotnou vodu je hloupost, kdyz uz tak mydlovou vodu. Idealni je Okena / Iron, zkousel jsem i nejaky redidlo, to sice grip pekne naleptalo, jenze taky znehodnotil..
Hloupost to není. Když vodu, tak jedině samotnou. Ta se ti přes noc vypaří, a je to OK. Kdyžbys tam dal jar nebo i trochu mýdla, a jel bys za deště, tak se ti to začně protáčet... Voda uplně stačí, komukoliv, žádnej benzín či líh... není potřeba.
Nevim, me se voda rozhodne neosvedcila. Zalezi hodne na povrchu riditek. Pokud je povrch hladkej, pomuze v podstate cokoli. Pokud jsou riditka s matnym povrchem tak mi pomohly jenom Lock-on gripy..
S tim destem je to blbost. Mydlovou vodu pouzivam normalne, parkrat jsem to dokonce utopil( jakoze asi metr pod vodu) a ani se to nehne. Jinak okena jde taky.
Úplná blbost to není, když řidítka krátce utopíš, nic se neděje, ale tři hodiny v dešti Jar nebo mejdlo pod gripama rozpustí. To je moje zkušenost. Navíc dost dlouho trvá než se přestanou točit. Já je rvu na sucho a pokud by se jim obzvláště nechtělo, tak je máznu vodou.
dobrej ftip ta mejdlova voda, staci vzdy trochu vody.
Souhlas, delal jsem to predevcirem klukovi.Nove gripz na nova riditka v pohode
fuj, jeste se tim chlub!
No, to to.To to snad né.