Nevýhody většího rámu
za 27 už to teda moc význam nemá. Za 30 už budeš mít celkem slušnou skládačku, sice na hlíně, ale to za jízdy stejně nepoznáš. Pokud pro něj děláš takové super služby, tak by ti ho měl dát spíš zadarmo. On za to XL ani na bazaru víc než co chce po tobě nedostane, takže 27 opravdu není moc kamarádská cena. Pak máš ještě jak píší víše možnost (pokud jsou komponenty v super stavu) to vzít (ale tak do 20.tis), koupit nový hliník rám a nechat přeskládat a starý rám prodat. Ale teda nevím jak moc je starší rám SUP v XLku prodejný
Já to všechno porovnávám s cyklobazar.cz, bike-forum bazarem, sbazarem, bazosem a jinými portály, kde lidé prodávající kola a někdy mám pocit, že snad ti lidé upadli. Proto se mi to zdá za 27 jako dobrá cena.
Vždyť lidé si koupí kolo za 30k, rok dva na něm jezdí a ládují ho na bazary za 25. Potom zkuste hledat rozumně kolo v rozumně ceně, když se lidé snažím prodávat hliníky s deore a coil vidlicí za 18tisíc a nové je za 16. Od bazarů pomalu ustupuji, protože mám pocit, že lidí při prodeji nepřemýšlí a ládují tam směšné ceny.
ceny na bazarech se většinou dávají tak, abys mohl dát slevu... Stačí napsat,že máš zajem za tolik a tolik...
Jenže na bazaru vidíš ceny kol, které se neprodaly. Skutečné prodejní ceny tam nevidíš. Navíc to co se prodá zase hned mizí, takže v podstatě je bazar plný neprodejných ležáků (za uvedenou cenu :)
Když jsem něco prodával, tak moje představa byla vždycky výrazně výš než to za kolik jsem to nakonec prodal - tak o 25% (a občas o 40%.:))
Ano