zasa dalsi termin :)
https://www.instagram.com/reel/DKKbREjJClW/?igsh=MWVsemRtazIyZWwzeg==
Smůla, už jsem koupil SRAM.
Co tam je za termín? Nemám instagram.
5. června 2025 (a taky nemám instagram:-))
Někdy se mi otevře aspoň na chvíli, ale dnes se mu nějak nechce:) Díky.
Deore vypada nejlepe.
rozdíl tam je jen ve vhledu vrchní krytky? jinak jsou díly tvarově shodné.
btw ta baterka bude kde?
Baterka je uvnitř šaltru, půjde vysunout, ale nečumí jak u sramu.
Jo to vypadá dobře. Jsem zvědav na cenu.
Taky mam uz sram, ale… rozhodujici pro shimano bude cena. Kdyby ji nastavili nizsi, nez sram, tak sanci asi maji, ale pokud daji stejnou nebo vyssicenu, tak to asi moc nepujde. Nicmene jsem v ocekavani a tesim se , uz jen z principu :-).
Drtivou většinu produkce stejně prodají výrobcům kol, tam ty ceny můžou být úplně jiný.
Kdyz nic jinyho, tak u SRAMu snad aspon pujdou dolu ceny
Pokud se podivas kolik stoji silnicni sady, tak bych si nadeji nedaval. Ja jsem zvedavy na technickou stranku, zda to bude kompatibilni s di2 a u grx budes moci nahradit baterk + prehazka + presmykac za prehazku s integrovanou baterkou, respektive to ruzne kombinovat jako to ma sram.
Deore by mohlo být cenově znatelně pod GX. Sram udělal dobrej tak se sedlovkama, silničkama a pružením - na všechno jedna baterka. Asi bych nechtěl Rockshox a k tomu Shimano pohon, nebo mít doma silnici na sramu a bila na shimanu a mit milion různých pidi baterek.
Stejně bych rok dva počkal, až vychytají chyby.
Chyb bych se neobával.. Zkušenosti už mají dlouholeté a taky to nejsou žádní dřeváci, aby vypustili něco, co by nefungovalo. Otázka je jak moc to bude propojitelné s ostatními druhy sad. V tom se obávám nedosáhne SRAMu, kde to funguje vše napříč.
jasne, shimano se nemyli, kdyz uz neco x let po sramu pusti. XTR mrtvy razeni a vrzajici kazety treba :)
To, že Shimano celkově zaspalo( a pořád spí), vůbec nezpochybňuji. SRAM ho převálcoval razantně. Inovuje, vymýšlí, zavádí nové standardy. Fandím jim.
Sram to valcuje pres patenty, moc jinych logickych reseni uz Shimanu nezbyva.
...zarezávající čepy ramínek, praskající plastový předky paralelogramu, nebo silniční páky v kterých se trhaly lanka, povrchový úpravy lanek co na tom nedržely a ucpávaly bowdeny...
Tvl, ta povrchovka lanek, nějaký ten plast. Když takový lanko přijde, vyhazuju a dávám 1.1, chodí to pak i na shimanu lépe než 1.2
Doplnil bych nekonečný problém silničních klik s fakt velkou svolavackou. Tohle beru jako největší a nejvíc nebezpečný p.rů.ser. Fakt mazec ta cenzura i na tohle slovo.
SRAM toho mel take hodne. Treba nefunkcni prvni silnicni hydrauliky bych povazoval take za problem :-)). U shimana treba jeste ten tichej naboj, ktery prisel s poslednim xtr a tak nejak tise zase zmizel.
O tom nevím. Díky za doplnění.
Jo ty náby byly taky dobrý. Už si nepamatuju co to přesně dělalo ale nějaké jsem vyhazoval taky.
Ještě pumpující XT brzdy. To bylo taky bezva.
No se shimanem jsem si problémy prošel skoro všechny. U sramu daleko méně. Nehledě na ,,výdrž,, Shimano kazet a řetězů na éčkách.
Pro ecka ma Shimano Linkglide (cues, xt, deore). Myslim, ze k tomu SRAM ekvivalent nema.
Proč by to nemělo fungovat?
Možná to nebude fungovat se současnými silnicnimi sadami, ale s novými by mohlo.
právě...BY mohlo :-)
Ty páky, tvl duvenblejt!
Ty páky jsou děs. Jak jsem to poprvé viděl, tak jsem si říkal, že to je nějaký prototypový výkovek... No bohužel ne. :-D
A to přitom ty stávající jsou celkem pěkné. Zas o jeden důvod méně, proč nejít do Hayesů. :-)))
Tak Jara rika, ze xtr startuje 4.6.2025…
poslední komentář: 9. 7. 2026 o 13:34
poslední komentář: 1. 7. 2026 o 16:06