Odblokovat elektrokolo hecht
Chápeme Tvůj dotaz správně, že se ptáš na návod k porušování legislativy ČR?
Chápeš to špatně, nevadí, stává se. Ty někde vidíš, že tazatel se nachází v ČR? Že chce kolo odblokovat v ČR? Že se s tím kolem chce pohybovat po veřejných komunikacích v ČR? Třeba s tím chce jen jezdit po soukromé louce, tak přestaň mudrcovat. Dík
Zcela určitě těch 95% uživatelů elektromopedů,kteří si po koupi to nechají odblokovat jezdí po soukromé louce, tyhle pohádky jsou fakt vtipný.
+1
Co, ale neni vtipny, jsou radoby chytry kecy, na ktere se nikdo neptal. "prerizni to flexou" atd...
To jste takovy i ve skutecnosti? Ze se nekdo zepta na neco, s cim treba nesouhlasite a zacnete ze sebe koktat takove nesmysly?
Je to jako by se někdo na autoforu zeptal na to jak stočit km. Donedávna to taky nebylo trestné. Jsem překvapený že tu jsou slušné odpovědi.
Třeba si koupil budíky z ojetiny a potřebuje stočit kilometry aby mu seděly do jeho vozu, co já vím.
Každopádně, když s tím nesouhlasíš, není jednodušší se nevyjadřovat, než psát nějaké "bláboly mimo mísu"?
Přesně české myšlení... Špatný není ten, kdo chce něco *****, ale ten, kdo se proti tomu ozve...
+1
+1
+1
+1
Představ si člověka co stojí před dveřma s nápisem Bike-fórum. Nikdy tam nebyl. Otevře dveře, zakřičí nějakou otázku ohledně kola a zase je zavře. Z dveří se pak ozve hromada názorů, které mu přijdou absurdní a tak si říká kam jsem to křičel?
A tak vejde dovnitř a vidí, že fakt není v zákaznické podpoře kol, kde každý stojí za pultem v cyklo triku s otázkou "Jak Vám mohu pomoci"?
Stojí v hospodě, kde každý stůl vášnivě řeší nějaké téma. Po obvodu jednotlivci pojídající popcorn. Semtam někdo vstane, vykřikne do prostoru větu které nikdo nerozumí a chlastá dál. Občas lidi s popcornem uznale kývají hlavou. Stojí tam a nemá si kam sednout.
Najednou se za ním rozrazí dveře, hospoda ztichne, čas se zataví.. "Vítejte Mistře, posaďte se, tady je židle, co vaše kolena?"
A jak tam stojí, tak osazenstvo zjišťuje, že otázku myslel vážně. Část se mu vysměje, část se snaží poradit, pak se ty části mezi sebou začnou hádat.. :)
Může se otočit a odejít, ale taky může zůstat, najít si ten svůj stůl a třeba se i něco dozvědět.
Přestože se mu jedni smějí a druzí se snaží pomoci, tak jedna věc je na tom místě krásná.. nikdo mu nedal zákeřnou, zdánlivě rozumnou odpověď, která by mu to kolo zničila.
Tak to je trefné i jsem se pobavil. Hlavně ty kolena :-).
Tohle je do zlatého fondu. Super. :)
Super
Ty jo...velmi trefné!
Kudla. Ale že mi to trvalo, než mi ty kolena došly :-D
Hezky napsano.
to si snad dám na tričko :)
Hezké.
Viděl bych to jako stručný,,nástřel"scénáře pro celovečerní film.To by byl TRHÁK.
Tak zrovna ty budíky se řeší kontrolou a zápisem na STK. Ne stočením. Zrovna tohle je blbý příklad, protože tam legální cesta je.
A jak víš, že s tím odblokovaným kolem bude Jezdit po veřejných komunikacích a ne třeba na svém pozemku?
Kolik znas lidi, kteri jezdi na kole nebo elektrokole pouze a jen na svem pozemku? Nemusis presne, staci priblizne.
Myslím, že nebude existovat ani jeden.
Ale těch jsou tisíce, tisíce a tisíce...
Venuše Mélská například....
Myslíš tím Αφροδίτη της Μήλουm ?
Takhle to pokazit....měl si říct ,,ten mexikánec...jednoruký bandita!”
:-)
Potřebuju se zbavit tchýně, jaký jedy se nedají pak poznat? Doufám, že mi poradíš.
Odstěhuj se od ní
Polonium
Ricín
Pavučinec.
Chlebíčky gen. Eliáše. ;)
Tak chce odstranit omezení od výrobce, který k tomu měl patrně nějaký důvod.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41