Pláště na Enduro
Jakej je Assegai v porovnani s DHF ? Jede hur nebo lip? lip drzi v rozbitym ? Jak drzi na suchym pevnym ? Premyslim o nem na predek prave misto DHF.
Dik za info.
Lepší ve všech směrech... ve srackach se hůř čistí. jen teda nevím jak poznáš rozdíl na předním kole u takoveho plaste “jak jede” :-D já to nepoznám, je to vše stejný
Nejede. Assegai je citelne pomalejsi jak DHF, ale na predku podle me nic drastickeho, i kdyz je to asi nejpomalejsi Maxxis plast co znam. Cca jak Magic Mary bych to prirovnal, ale mnohem predvidatelnejsi a ...lepsi!
Prijde mi ze i v hovnech drzi dobre ale nejezdim moc nikde jilovitejsi hlinu, v hrabance to funguje vyborne. Dalo by se rict ze v hrabance prece vsechno funguje vyborne, jen na Assegai me bavi ze na tech korenech a sutrech v hrabance drzi famozne.
pomalejsi a sam maxxis je haze - ve veci valiveho odporu, do jedne skatulky. ja to nerozporuji/nepotvrzuji, jen doplnuji. :)
Můj pocit je že jede stejně jak DHF a zároveň drží líp. Na rozdíl od suslose si myslím, že rozdíl poznám i na předním kole. Rozložení váhy je obvykle zhruba v poměru 1:2 předek:zadek (na rovině), takže na předku máš pořád třetinu váhy, takže přední kolo se podílí z 33% na valivém odporu. Bylo by divný, kdyby to člověk nevnímal.
Nevnimam, nepozoruji rozdíl mezi DHF a assegai na predku ve smyslu odvalovani. pozoruji ho v gripu a chování a také ve váze. jít zpět na DHF nemá smysl, ten plast je fakt povedenej... když nehazi :)
:-D :-D
To se mu bude na ty 27,5 ráfky asi trochu blbě nazouvat... :-)
Tak to jo :)
To je dual a to na předek nechceš
Máš recht, už to vidím.
Nějak mi nejde do hlavy, že dělají Assegaie v dual směsi a Dissectora ne.
U Pepeho jsem vážil jeho skladové 29" EXO a porovnával s mým EXO+. Rozdíl 50g. Když píše že má skladem 27,5", tak nevidím důvod, proč by to tak nemělo být. On tam má těch Maxxisů celou stěnu.
Já to stihnul, cca před měsícem a už nevím kde, ale u nás - předek MaxxTerra a zadek Dual.. Potřeboval jsem nový obutí na 301 a překvapivě mi to nepřijde tak líný, jak jsem čekal ;-)
EXO nebo EXO+ MaxxGrip bych jich koupil kontejner :(
Hlásím, že jsem koupil bráchovi EXO+ aseg a nehází:)
Budu brát DD na předek, tak jsem zvědav... a Dissector DH na zadek
odkud? :)
Němci to mají na několika shopech, R2-bike.com, bike-components.de, koukám tedy na 29"
Můj Assegai EXO+ začal po 300 km lehce házet, ale není to nic dramatickýho a když nemám přední blatník, tak si toho ani nevšimnu. Zároveň to házení nedovedu spojit s nějakou konkrétní agresivní jízdou nebo skákáním. Prostě to tak nějak začalo.
jak tak na to koukam, budto zustanu u Speslu nebo vyzkousim ty nove Michelin
Mám assegai DH cashing najeto 500 + km a nehazi.
Jezdeno hlavně v bordelu a sračkách.
ja na podzim/zimu necham uz Hillbilly/Butcher ale na jaro a hlavne Trutnov enduro uz bch mal rad obuto neco novyho
Wild Enduro vypadá hodně dobře, ale ve 2.4 je to celkem užovka a 2.6 nedělají s Magi-X směsí. Každopádně ty boční figury vypadají brutálně a nejsou tak tenké jako u Vigi, tak by se snad nemusely žvýkat na tvrdém povrchu.
Fakt to uzovia neni, je to plnohodnotna 2,4 a to na 30mm rafku je fakt uokne akorat,
Jo ted jeste mit stesti na kus co nehazi.