Pláště na Enduro
Ogaři, prosím o radu. Jaké pláště mám koupit malé na endurosjezďáka 26" ? U Maxxisu se nevyznám v těch těch jejich zkratkách a směsích.... Směs asi co nejměkčí, bo malá má necelých 30kg, tak se jí asi ani nejměkčí směs do mokra nebude na tvrdém žvýkat. Pokud by byl někdo ochoten, tak nejlépe přesný typ a kdyby někdo byl od té kozí dobroty a poslal třeba přímo odkaz na shop, kde ho mají, tak by to měl u mě, což je teda vlastně k ničemu, ale měl by to prostě u mě.... Děkuji děkuji předem
Nejměkčí je Supertacky ale to je k dostání pouze na sjezdových kostrách což je pro 30kg totál nesmysl.
Takže druhá nejměkčí MaxxGrip na lpoměrně ehké trailové Exo kostře.
Maxxgrip je měkčí jak super tacky., Ale 30kg a minion je stejně overkill
Nemusi to byt nutne Miniony. Ale ted na 24" je ma a dobre.
Mladi na 24” jezdi Hans Dampf a pochvaluje si je. Ale byla to snadna volba, doslova nic jineho nebylo.
a předek něco 3c maxxgrip exo, třeba shortynu do bahna :-)
nebo to samé jak zadek
jo cajk
Omlouvám se za možná debilní dotazy, ale účast v českém a slovenském Dh poháru a všeobecně ježdění z kopce, jsem zakončil v roce 1997 a od té doby mě gravity absolutně nepotkalo, tak v těch gumách trochu plavu, směsi, kostry.... na xc jsem spokojený s Vittorkou, ale v dolekopcom disciplínách jasno nemám.
šak v klidu, dhf 3c předek a dhr2 zadek je cajk kombo a do bahna shorty dopředu
Jsem si říkal ten dhf 3c na obě kola. Pořád se bavíme o holce 30kg, která v extra bahně jezdit nebude.
DHF na zadek je za mě špatně, nebrzdí to
Dojížděl jsem teď na zadním kole DHF sundanej vloni ze předku - trošku párty s orvanýma bočníma špuntama se na zadku dalo snést. Ze začátku to kupodivu nebrzdilo tak hrozně jak jsem čekal, ale ten vzorek se strašně rychle obrzdí. Ty podélně nařízlé figury se velmi rychle urvou a pak už to fakt přestává brzdit.
zadek dhr
za mě na tuhle váhu a použití bych začal 2.3 DHR II Maxxtera, případně 2,4 dle ráfků. A pokud by to nestačilo tak bych teprv přidával na objemu, váze, odolnosti.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41