Ahoj ! Jaké máte zkušenosti s rámy z Číny ? Popřípadě jaké jsou nejlepší čínské značky poměr cena/výkon :) Mně se osobně nejvíce líbí Thrust nebo BXT, ale jsem lajk co si bude stavět poprvé na karbonu z Číny. :)
A ty vykřičníky jsou na co???? V době, kdy rámy z Číny stojej i s clem, kontrolou kvality a zárukou v rámci EU kolem stovky EUR (zmíněnej Cube, Planet X a další), by to v číně kupoval jen fanatickej příznivce Luftjardy Tvrdíka :)
Před měsíce praskl známému rám od Spešlu..Přesně Specialized Epic HT Expert Carbon 29 asi za 102 000 Kč....Praskla mu zadní vidlice :D Nedával tomu zas tak na prdel aby to prasklo a nevydrželo to... Myslím si, že výroba je stejná jak u těch Čínských rámu jen nalepená značka a papíry k tomu, že to je z kvalitního karbonu atd...(neříkám, že to tak je to vůbec ne), ale když jezdíš na kole za 100litrů tak očekáváš, že to něco vydrží ne ? :D Takže můj rozsudek zní..Radši prasknout několik rámu za několik stovek než koupit jeden rám za X tisíc... :D
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Cube z bike-discount.de :D ale jinak BXT, Sobato, Hong-Fu, Carbonal
...všechny jsou sqělý....nemůžeš šáhnou vedle :))
A ty vykřičníky jsou na co???? V době, kdy rámy z Číny stojej i s clem, kontrolou kvality a zárukou v rámci EU kolem stovky EUR (zmíněnej Cube, Planet X a další), by to v číně kupoval jen fanatickej příznivce Luftjardy Tvrdíka :)
Zkus spešla S WORKS, ten se vyrábí na Taiwanu a stojí asi 120 000,-
Číňani koukám vycítili poptávku a už to sem sypou. :)
Tak to bych chtel videt jak rozrezal ram za 140 litru. O tom me proste nepresvedcis:-)
Před měsíce praskl známému rám od Spešlu..Přesně Specialized Epic HT Expert Carbon 29 asi za 102 000 Kč....Praskla mu zadní vidlice :D Nedával tomu zas tak na prdel aby to prasklo a nevydrželo to... Myslím si, že výroba je stejná jak u těch Čínských rámu jen nalepená značka a papíry k tomu, že to je z kvalitního karbonu atd...(neříkám, že to tak je to vůbec ne), ale když jezdíš na kole za 100litrů tak očekáváš, že to něco vydrží ne ? :D Takže můj rozsudek zní..Radši prasknout několik rámu za několik stovek než koupit jeden rám za X tisíc... :D
mrkněte na tento web, to je docela slušný fake nebo ne?:-)
http://www.carbonbikeframe7.com/carbon-frame-mtb-mountain-bike-bicycle-frame-76
Někdo nějaká aktuální (2019/2020) zkušenost se stavbou XC/Maraton fullu s čínským rámem?