Rockshox Monarch RL - spousta problémů naráz...
OK, díky. Toho oleje tam bylo na můj vkus moc, ale je fakt, že jsem to primárně nefotil a z toho výřezu to není moc vidět. Každopádně má-li to spojitost s lockem, je to jasné. Při uzamčení to pumpovalo stejně, jako při neuzamčení, nebyl tam žádný náznak zatuhnutí.
Ten ventilek mě napadl taky, byla by to nejlepší varianta.
lock je součást tlumící části (pístnice),která zajíždí do vzduchové komory...
A jak přesně to funguje? Měl jsem pocit, že to nějakým způsobem umezí průtok oleje, aby to zpomalilo reakci tlumiče. Hledal jsem nějaké schéma, ale nic rozumného jsem zatím nenašel.
Jinak ale ten lockout nefungoval ani když jsem nafoukal 230 kPa. Tlumič ztvrdl, nechodil až na doraz (ale jen do cca 70%), ale na asfaltu "pumpoval" stejně v obou polohách. Proto mě napadla ta souvislost d únikem oleje.
Ano, tim lockem se omezí průtok oleje v těch kanálcích a okruzích atd. Tlak vzduchu na lock nemá vliv (viz video - v červený části je olej).
Je to sice Fox tlumič se třema polohama "zamykání", ale funguje to v podstatě podobně ne-li stejně.
možná bude dobré napsat co máš za kolo,tlumiče jsou často laděné pro výrobce a pak se chytne někdo kdo má stejné kolo a napíše jak se daný tlumič chová v daném rámu,nebo zajdi tam kde si koupil a proskoč se na stejném kole
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41