RockShox vs Suntour
Ono celkově je při servisu znát, že RS je promyšlenější, než Suntour, ostatně je to znát i na ceně, nicméně se dá vazelína předělat na olej a citlivost nejen v chladu se rapidně zlepší. Ale za ty peníze Suntour funguje celkem dobře, alespoň moje ;-)
já mám RS Rebu a Suntour Auron (ano vím, typově sou jiný) a kdybych se měl rozhodnout, kterou hodím ze skály, tak to bude jistě Reba
Mozna by neskodilo rict proc. Ze se ti vysrala jedna vidle z mnoha jeste nic neznamena.
Nic vysranyho není, obě jezdí. Reba mi nesedí chodem, taková tupá, nevím jak to říct. O tom že za jeji život 4x utek vzduch a vyrazilo to gufero nemluvě. Já jen, že bych to s tou RS modlou neviděl tak žhavě...
Mam dve Reby a tupe mi neprijdou (solo air). Ja mam ve sve jeden token. Foukam min nez je doporuceni, zkratka dle sagu a mych preferenci. Nehoupe a dela co ma. Treba jsi mel stesti na spatny kus, to vystrelene gufero a utikajici vzduch svedci o problemu. Proto se ti zdala tupa.
No já mám 10 let Recona, servisuju sám a nikdy mu vzduch neunikl ;-) mch. s původními stíráky...
Protože Auron je úplně jiná vidlice než XCR. Suntour jako takovej neni špatnej ale ty levný xc vidlice stojej za prd.
A ze srovnání xc vidlice s enduro toho moc nesrovnáš. :)
Souhlas