RS Reverb-kompletní servis
Přátelé, prosím, potřeboval bych poradit. Převážel jsem kolo pohozené v autě ještě s dalšími koly (krátký teleport). A asi se o sedlovku při přepravě nějak blbě zapáčilo, protože teď vůbec nedrží vzduch. Po nafouknutí se okamžitě propadně. Otázka zní, řešil někdo z vás opravu? Na kolik to cca přijde a komu to nejlépe v Brně vrazit? Díky moc!
Někdo jiný ochotnější poradit by nebyl? V historii je prd nebo já su blb, ale nic k tématu jsem nenašel.
Uz sem jich opravil dost, ale tva zavada je tezko identifikovatelna podle popisu. A vzhledem ktomu ze potrebujes neco v okoli Brna, tak ti neporadim. Pokud bys ho poslal postou, muzu ho zkusit dat do poradku.
Muzu se na to mrknout. Co presne to dela? Kdyz to nafoukas, vzduch nekam utece a sedlovka nedrzi pozici?
Ahoj, děkuji za reakci!
Nejde ani pořádně nafoukat, už při tlaku cca 150 psi + je slyšet syčení ze strany od ventylku. Pokud by jsi měl čas a chuť se na ní podívat, určitě se nějak domluvíme. Je mi jasný, že zadarmo ani kuře nehrabe. ;o)
Nedrží vzduch si poznal tak, že nafoukáš 250 a po chvíli ta máš 0 nebo prostě mnohem míň jak 250, nebo to poznáš jen tím, že to zajíždí? Jak je stará sedlovka? Má předozadní vakl nebo vakl v rotaci? Podle vaklu ti budeme schopni říct třeba to, na kolik tě pravděpodobně vyjde materiál. Jestli vidlice nemá vakl a jen uchází plus je málo jetá, mohlo by stačit koupit o-kroužky a přetěsnit. Nebo koupit basic servisní kit za cca 300 a udělat malý servis. Jestli má vakl, tak se to může prodražit. Hovořím jen o materiálu. Dá se to udělat hravě podle návodu doma na koleni. Stačí odpovídající vybavení a trocha improvizace.
Děuji všem za věcné komentáře! Sedlovka vůbec nedrží vzduch, nejde ani pořádně nafoukat. Okamžitě je slyšet ze spodní strany (tam kde je ventilek) syčení. Pokud si pamatuji, tak menší vakl měla v rotaci, ale to už dlouho před tím, než došlo k poškození. Jsem v tomhle směru celkem tolerantní, takže mi to nevadilo. Přijde mi, že toho moc nenajezdila. Sám jí mám z druhé ruky (borec poškodil remote, tak jsem soustružil vložku místo té plastové, co je origo). Ročník bohužel nevím ani nevím, jak ho zjistit, ale už to pár let bude.