sdílená objednávka EIE carbon II
Rád bych tady jen poděkoval Tomášovi za fajne kola. Ohledně tech.spec. jsem si od něj nechal poradit. Dostal jsem spoustu informací navíc. A první dojmy jsou no prostě paráda.
Potřeboval jsem lehká kola na "dětský 29er" (dítě v rozmezí 168-180cm (?)). Ale zároveň jsem chtěl, aby zvládly dospělého člověka, protože velikost kola je použitelná i pro mě i pro manželku. Teď jsem to jen rychle nastrojil, ale ještě se tam bude pár věcí ladit. Pláště drží vzduch i bez tmelu, zajímavé (naliju ho tam zítra). Rám je z číny. Hmotnost bude okolo 8,9 kg bez pedálů.
Ještě jsem to neprojel, ale těším se na to víc než dcera.
Pekne
Můžu poprosit o odkaz na rám?
Dik
Nechtěl bych zde plevelit diskuzí mimo téma, tak jsem mu udělal profil vč. odkazů na některé díly.
Připojil bych se pod stejný tip ráfků s poděkováním Tomášovi. Ať už za dodání, radu, konzultaci i doporučení.
Požadavek - lehká kola na XC (rozumný kompromis váha/cena/odolnost)
Ráfky A29C28D23 verze SL, bez děr, paintless UD, DT Swiss 350, staightpull, boost, centerlock, microspline ořech. CX ray dráty 28+28, mosaz niple.
Hmotnost 1.315g
Kola přišla začátkem listopadu, už prakticky po sezóně. Vše funguje jak má, nahození bez problémů pumpou. Jedou samozřejmě super a dlouhodobé zkušenosti až časem...
A kde se cca pohybujeme cenově z pár? Dik
Tenhle set byl za 1.000$
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41