sdílená objednávka EIE carbon II
Superlight disc road frame ICAN pod 800 g už je ofiko venku a na fotkách dole nevypadá vůbec špatně :-)
https://www.icanbikes.com/products/super-light-full-internal-road-disc-brake-frame
Vypada velmi, velmi dobre. :-)
a dokonce až 32 mm gumy! ledy se pohnuly.
Prý si nechali posílat podněty od zákazníků, co vše by měl nový rám umět, respektive jaké parametry by neměly chybět. Fajn přístup.
A ví se už cena?
Neví, zatím nikdo nepoptával.
Díky Tomovi za konzultace ,bezproblémové objednání a dodání rámu FL1 "M" a kol ARG45TC30 HSL(45 na 350 ,cx Ray ,brass,24-30)Velice hezké zpracovani,mám zkušenost s rámem OG Evkin,ale ICAN je jiný level. Kola i rám jsou paintless.Combo 90-420.
Hmotnost rámu s osou (T47)
Parádní. Je možná ráfky v lesku by k tomu byly lepší, čert ví. Tos hluboko zabořil ruku do kešeně :-)
Díky,výměna silničky po 12 letech,tak ať to stojí ta to :-D
.
To vypadá hodně dobře, jsem zvědav na výsledek a šroubovací střed závídím! ;-)
slint :-D
Nápodobně :-D
Co na tom všeci vidí? na silnici mám presfit 8 let a nikdy jsem jej neměnil, na biku 4 roky a stále se točí.
Tak jasně, spíš jde o to, když ho budeš eventuálně potřebovat vyměnit, tak ten šroubovací bez nějakejch extra spešl udělátek zvládneš v poho vyměnit sám, že? ;-)
Určitě. Potřebuješ jen ten speciální klíč :-D
Objednal jsem ten Park Tool z Bikeinn ,rozhodně nevypadá jak nový. Lidi si ho koupí utáhnou a vrátí ,že nepasuje...
Tak určitě, ale je to položka za pár stovek, lis na ložiska je za mě ale jinej level ;-)
Lis z alíka vyšel zhruba nastejno jak tenhle nástrčák. Při FL1 jsem zvažoval PF, jelikož to Hambiny spomínal v recenzi už si nespomínám kterého Icanu ,že to rozhodně není standard ,aby byl PF frézovanej.Nakonec jsem to risknul s T47.
... Hambini...
Tak ono je to spíše o nájezdu než o počtu let :-))) Na první 29 mám původní (9 let ) a na druhém jsem měnil po dvou sezonách ( 26000 km )
Doporucuji Hambiniho a jeho povidani o PF a BB. Podle vseho je spousta problemu uplne nekde jinde nez v PF.
Tak samozřejmě je to nájezdu a hlavně podmínkách v jakých se jezdí. 13000 jsem nenajel ani v nejlepších sezónách a mám více kol, takže se km ještě rozdělí. Až se Pf rozbije zajedu do servisu a bude na dlouho klid. Znám takové co opravovali stažený závit nebo uvolněnou vložku.
Už abych to, co mám doma všechno prodal a mohl si udělat radost...:-)
To jsem na tebe zvědavej, Patriku, vždyť ty máš doma malou cykloprodejnu! :-)
luks fakin gut man!!! :-D
Dneska jsem to vytáhl na sluníčko.Koukněte ,jak to zajímavě udělali.
A kdy už to bude po kupě? Slint! :-D
Dneska přišli poslední dva balíčky,tak to snad do týdne nějak zbouchnu. :-)
Čína na Red? :O
JJ,jenže taková lepší čína. Byla dilema Aethose na Rival za 3.5k +nová kola 1k ,nebo ICAN FL1 za 3.8k eur na RED. Vybral jsem FL1.
Koukám, že Pávkova kampaň zabrala. Tady už se jede plně v eurech... :P
Co se tak podívat, odkud kajto je? ;-)
Tak to pak jo, píše lépe česky než 98% místních, tak kdo se v tom má vyznat? :)
To bude tím, že má všechny zuby
A hlavně třeba umí i počítat
Jsi ve vlákně, kde se platí v dolarech, to je čí kampaň, Číňanů? Jsem zmatený
Je to tak, za objednávky v EIE se platí v dolarech.
Už se to rýsuje,bohužel čekám na Park Tool na BBT47 DUB,těžko se shání. :-)
Slint, slint! :-)
Mám naprosto zásadní problém s osou představec-hlava-vidlice. Mě se tyhle stealth tvary nelíbí. Ale to může být fuk, je to tvoje kolo dílo. Hlavně ať slouží ke spokojenosti
Mi se silueta naopak líbí, když si odmyslím vysoký komínek podložek. Ale chápu, že s tím je třeba experimentovat a zjistit, co tělo snese... já omezuju podložky na minumum možného a záda naštěstí zatím neprotestují.
Jinak je fajn, že se vracejí klasické tvary lehkých endurance rámů, dost mi to připomíná mého starého dobrého focuse :-)
Jdu do něj taky, ráfkové brzdy ve sjezdech na Mallorce minulý týden už dost protestovaly, takže je třeba jít s dobou :-) V roce 2025 tedy už diskově na silnici.
jsem zvědavej kolik to bude komplet vážit :)
7.2 - 7.3kg ,teď to má 6.4 +kazeta,řetez, omotávka,pedály,košíky,baterky
Moc pěkný. Co to máš za sedlovku?
Díky,sedlovka je čínská provizorní,co jsem koupil dceři na Supurba, je špatná -má 26.9 mm,origo je s offsetem 15mm (222g)
Jinak rám už mezitím stihli i certifikovat :-)
zdar, mám objednaný taky FL1, tech.dotaz na headset bearing. píšou že FSA.no 55. můžeš prosím nahodit link co tam máš. díky
po dokončení taky nahodím info jak to dopadlo.
Ahoj,ložisko z hlávka ,vnitrek 40 ,výška 8 mm
Dik,
Zdar, promiň že pořád obtěžuju, Ještě prosím o info na středové složení. Máš tam sram DUB T47 a je to pro 68mm nebo jiné rozměry? Díky za odpověď
ahoj,anoBB je T47 a je to pro 85.5 mm
Prozatím hotovo,jako na foto 7.3 kg,jede to jak blázen,prvně v životě jsem předběhl gruppeto jako nic :D. Něco mně tam trochu vrzá ,když si do toho stoupnu,musím lokalizovat a fixnout. V porovnání s Izoardem to zatáčí jak Ripmo...zvláštní geometrie,ale příjemná. Jo axs...to je návykové,musím pořídit taky na horáka.
Co je to za ramovku? At dela radost!!
Edit. Uz to nejspis vidim. :)
Díky, tady jeden na téhle ramovce dělá 5.9 kg kolo za relativně málo peněz. https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=175073&start=30
Krása, moje FL1 se zrovna dopéká, už se taky moc těším :-)
https://www.icanbikes.com/products/super-light-full-internal-road-disc-brake-frame
Na kolik tahle ramovka vyjde?? :)A jak resis lak? Nechas si to striknout nejak u nich nebo to budes pak resit v CR? :)
Rám, který zatím není v nabídce pro koncové zákazníky, pouze pro obchodníky, umí EIE carbon objednat z Icanu jako bonus pro své CZ zákazníky při odběru zápletů nebo ráfků.
Objednáš a zaplatíš do EIE. Cena za rámovou sadu včetně integrovaných kombo řídítek začíná okolo 850 USD za UD mat.
Svoje laky řeším v CZ. Sice dráž než přímo z Icanu, ale dělám si to hodně custom. Včetně zaslepení všech vstupů a výstupů, které nepotřebuješ pro Sram AXS. Viz gravel v profilu.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41