sdílená objednávka EIE carbon II
Ultralight gravel kola dorazila, v ruce je to fakt šok :-)
Zvuk s ratchet 36T: https://eu.zonerama.com/napohodubiketeam/Photo/11134801/441510374
Od pátku jsme týden na Mallorce, tak se omlouvám, že nebudu moc on-line pro případné dotazy.
Na tom jde jezdit ? :-)
Jak píšu výše, přesně tohle má za sebou celou gravel a CX sezonu.
Jen místo EIE ceramic hubs tam jsou DT 350 (+125 g).
Ahoj, narazil jsem na toto vlákno a chtěl jsem se zeptat, zda se neplánuje nějaká objednávka? Potřeboval bych silniční záplety. Kotoučovky, plášťové, spíš s duší. Výška asi cca 40 mm. Budu rád za každou radu, nasměřování a samozřejmě i benefity společné objednávky.
Napiš Tomášovi SZ, on tě milerád nasměruje, přeji hodně štěstí při výběru! :-)
Obecné info - opakování je matka moudrosti: už to dávno nefunguje hromadnou objednávkou jako na počátku, na nic se nečeká :-)
Kola/ráfky si můžete přes mě objednat a zaplatit Paypalem do EIE individuálně kdykoliv. Jako český support značky poskytuju konfigurační a reklamační podporu, pomůžu s ideálním výběrem.
Kola si pak od EIE koupíte za moji týmovou cenu a s mojí týmovou zárukou na ráfky (3 roky crash replacement bez omezení).
Mohu povrdit. Dneska jsem si byl vyzvednout svoje kola a Tomas mi je dal do ruky. Byl to fakt sok. Jako bych nic nedrzel. A to jsem uz pred tim mel v ruce ty sve a prisly mi lehounke. Cista vaha cca 1430-1440 a po namontovani kotoucu RT-M800 a kazety 12speed XT jsem na 810+1350g
Jinak ty me jsou to A29C25D25, paintless
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41