Správné zajetí kotoučovek
Myslím, že už teď přemýšlet o lepších je hloupost. Jestli tedy nesnobíš. Nejdřív zkrátka jezdi opatrněji a až jim naroste výkon ( a to bude brzy ) máš zajeto.
Nesnobím, ale párkrát jsem se svezl na k. brzdách Deore a to byla přímo hrůza! Přední brzda nebyla schopná kolo zvednout a ani nějak pořádně zabrzdit a ta zadní na tom byla podobně, tak jsem si právě říkal, jestli to nebylo třeba nesprávným zajetím, protože mě to přímo šokovalo...s nohou na banánové slupce bych snad zabrzdil rychleji. Ale možná to bylo špatným nastavením, co já vím...
důvody proč to tak bylo nebylo zajetí, ale nejspíš jinde. Mastnota, zavzdušníno, špatně namontováno. Tak aspoň nejčastěji. Deorečka maj veskrze dobrou pověst.
lx jsou ok jezdím je akorád při dlouhých sjezdech se přehřívají kotouče dal jsem 180/160 xtr (nakonec i líp vypadaji) a ok
já mám deore a nemůžu na ně říct půl slova, je fakt, že moc toho pro srovnání nemám, ale brzdí to dost, vůbec ne, jak píšeš. A to zajetí jak píšou ostatní, prostě jezdi a časem to sedne a bude brzdit líp.