Sram GX Eagle no.2
10k km na carbine, 2 hazky v p..i, stejnej problem horni kladka se vytrhne se sroubem a z loziska a zrusi ten vnitrni bazmek na kterym je nasroubovana, prej to ale "vyresili" tak uvidime jak dlouho vydrzi dalsi
deset tisíc na carbíně? pěkný! :))) napiš nějaké poznatky ke kolu - co se za tu dobu po***lo a co bylo třeba vyměnit... eagle je mi jasnej, zlatý 11sp :-D Díky!
carbina super, vymenil jsem guidy za sainty, sem tam se musi dotahnout cepy, odlepila se cast toho ochranyho plastu pod BB ale porad to funguje a nevadi - zbytek drzi dobre protoze to tam kotvi bovden a hadice brzdy, teleskop je citlivej na utazeni sedlovky ale funguje fakt pekne, vidla i tlumak dobry, jen me trvalo to nastavit tak nejak ke spokojenosti, zadni rafek trosku bouchlej ale bezdus drzi dobre, v BB to obcas zacne chroupat ale to muze byt nedostatkem servisu...kabel teleskopu u packy se obcas rozstrepi a utrhne (2x za tech 10k)...jinak jen spotrebak (retez, plaste, desticky, kazeta, prevodnik a tak). Kolo zboznuju, sedne me jak zadny jiny kolo co jsem kdy zkusil a jezdi paradne a jezdim na tom vse od zelenych trajliku po grade 6 a vsude je na nem zabava
Što je to za bicigel ta Karbíňa ?? V Góglu to žiadné koleso nevyhrábá !
Pecka! díky. Ať slouží :-)
Tak se sram pochlapil a obě hazky vyměnil za funglovky.