Zdravím..Koupil jsem si na kolo na tržnici svítící ventlilky na kolo (pěkný efekt v noci)..
Zajímalo by mě, zda nějak neporušuji vyhlášku o provozu na pozemních komunikacích..Kdyby mě viděli policajti, nevím jak by se nato tvářily..Díky za odpovědi
nu, za prve, kdyz to blika a jedes v uplny tme, mas pak opravdu pocit stroboskopu, diskoteka hadr... za druhe, neni li to svetlo oranzove, ve vypletu ho mit nesmis, a za treti, ve vypletu muze byt jen odrazka a ne svetlo, takze kdyby te chteli perovat, tak to udelaj (auto tyhle ventilky taky mit nesmi, ani neony na podvozku...)...
ale mam je taky, i kdyz je nevozim, vadi mi to blikani.
dle meho ale lepsi 20g ventilek s dalsim svetelnym bodem nez bejt rozjezdenej jak kralik na krajnici... ;)
Já nedávno viděl tady u školy kolo s ještě brutálnější věcí. Na drátu měl takovej pásek LEDek a když se rozjel, ta věc začala svíti a tím že se točila s kolem "psala" nějaký nápis...
Na pouť celkem zajímavá atrakce :-)
L(.)
hehe, ja som to tiež mal a asi si niekedy kúpim znova, ak budem viac jazdiť večer, ale to by ma teda nikdy nenapadlo že by to mohlo byť proti predpisom :-D a to som s tým jazdil práve a predovšetkým po hlavných cestách…
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
no aby Ti je nezáviděli a nevzali, jestli jsou žlutý nebo modrý, budou se jim hodiut na nový auta :-)
nechceš sem hodit fotku jak to vypadá ? sem to ještě nevidel :)
lepší je svítící řetěz, vypadá to suprově...
No pokud to jsou ty samé co na auto,tak bych si spíš lámal hlavu s váhou ventilku a vyvážením ráfku.
Hm, pěkná píčov*na.
Tak jim reknes, ze to mas misto odrazek. Jinak muj nazor je ten, ze je to tuzing nejhrubsiho zrna.
nu, za prve, kdyz to blika a jedes v uplny tme, mas pak opravdu pocit stroboskopu, diskoteka hadr... za druhe, neni li to svetlo oranzove, ve vypletu ho mit nesmis, a za treti, ve vypletu muze byt jen odrazka a ne svetlo, takze kdyby te chteli perovat, tak to udelaj (auto tyhle ventilky taky mit nesmi, ani neony na podvozku...)...
ale mam je taky, i kdyz je nevozim, vadi mi to blikani.
dle meho ale lepsi 20g ventilek s dalsim svetelnym bodem nez bejt rozjezdenej jak kralik na krajnici... ;)
Já nedávno viděl tady u školy kolo s ještě brutálnější věcí. Na drátu měl takovej pásek LEDek a když se rozjel, ta věc začala svíti a tím že se točila s kolem "psala" nějaký nápis... Na pouť celkem zajímavá atrakce :-) L(.)
Další krám, do kterého se musí dávat baterky :-)
Tohle vám nestačí ? ;-) http://img178.imageshack.us/my.php?image=reflexky3zu0.jpg
Ahoj a můžu se zeptat kde se dají koupit přesněji??? Jsme z Plzně a kde na tržnici to nevím děkuji…
hehe, ja som to tiež mal a asi si niekedy kúpim znova, ak budem viac jazdiť večer, ale to by ma teda nikdy nenapadlo že by to mohlo byť proti predpisom :-D a to som s tým jazdil práve a predovšetkým po hlavných cestách…