Ahoj, rád bych se zeptal na kompatibilitu. Mám kliky Deore 12 sp. FC MT511–1/MT512–1 s prevodnikem 30z na novém kole. Rád bych 32(34)z, ale na netu v rozteči 96 mm mi lezou pouze pro 1×11. Bude to normálně fungovat, není ten 11sp převodník širší? Díky…
Ahoj, chci znát názor pár dalších cyklomaniaků. Jak široký byste dali řídítka slečně s výškou 165cm na trailový HáTéčko? Taham jí na běžný vyjíždky a nějaký lehčí traily.
Můj tip je zkrátit na 740mm a uvidí se. Zkrátit se to dá vždy.
Čím čistíte galuskové ventilky? Na obou dvou kolech je mám asi zanesené tmelem, nedají se už skoro profouknout. Ani po stisknutí trnu nejde vzduch ven tak rychle jako dřív (jo, mám je úplně povolené). Nechci to nacpat do něčeho, co rozežere pryžová těsnění.
Když je tu řeč o mlíku - na rámu a vidlici mám mnoho starých zaschlých stříkanců od defektů. Čím to myjete? Už jsem zkusil vapku, různá ředidla vč. benzínu, čistič brzd i alkoholy a nic, ani se to nehlo. Jak na to? Dík
Zdravím Vás omlouvám se za vložení do špatného vlakna, mám rychlý dotaz, manželce praskla u sedla Specialized Lithia konstrukce na upevnění sedla k sedlovce. Zběžně jsem se díval na sedlo a jsou tam nějaké imbusy, nevíte, jestli je možné tuto konstrukci vyměnit a sedlo jako takové ponechat?
Existuje nějaký důvod, proč dát přednost 12 sp přehazovačce XT před Deore za polovinu ceny? U řazení není o čem diskutovat, ale u té přehazky jsem trošku na vážkách :)
Ahoj, přetáhl jsem řetěz a střílí mi 34T převodník na 2x11 34/24. Zkouším hledat, ale v ČR už prostě není, nebo ho nevidím. Nemáte někdo lepší google skills a nevidíte ho někde? Měl by sedět XT FC-M8000 nebo SLX FC-M7000. Případně jestli doporučíte alternativu, netroufám si naslepo něco kliknout. Díky.
mám rychlý dotaz. Musím vyměnit středové složení. Na kole momentálně Shimano SM-BBR60, má cenu tam dát "lepší" SM-BBR9100 nebo jsou to vyhozené peníze?
Ahoj všem, dnes jsem vyjel a tlumič na mem kole se i přes zavřeno packu zanoril skoro cely a při otevřené pacce je úplně měkký (Rockshox Super Delux). Prosim nevíte někdo čím by to mohlo být. Diky moc
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Ahoj, rád bych se zeptal na kompatibilitu. Mám kliky Deore 12 sp. FC MT511–1/MT512–1 s prevodnikem 30z na novém kole. Rád bych 32(34)z, ale na netu v rozteči 96 mm mi lezou pouze pro 1×11. Bude to normálně fungovat, není ten 11sp převodník širší? Díky…
Nějaký tip čím nabouchat do 15x100 DT Swiss 350 náby ty kroužky co drží koncovky v nábě? Jdou tam nějak ztuha.
Zdravím, idem si po radu. Dajú sa kúpiť samostatne napr. v železiarstve vymedzovacie podložky (viď obrázok). Prípadne, čo si mám pýtať.
Omlouvám se za hloupý dotaz. Jak u tohodle systému vysunout sedlovku nahoru? děkuji za radu
je nějaký funkční rozdíl mezi kazetami řady Sh8000 a 6800 (ev. 7000 a 5800)? Nic nepozoruji.
Dík
Ahoj, chci znát názor pár dalších cyklomaniaků. Jak široký byste dali řídítka slečně s výškou 165cm na trailový HáTéčko? Taham jí na běžný vyjíždky a nějaký lehčí traily.
Můj tip je zkrátit na 740mm a uvidí se. Zkrátit se to dá vždy.
Máte někdo vyzkoušeno, jak chodí kazeta Sunrace CS-MZ800 se Shimanem (komplet Deore M6100)?
Zkoušel někdo náby novatec 791,792 z ali? Jsou v klidu, nebo je to větší šunt než co je v Evropě ke koupení?
Brzdy s uchycením Ispec 2 a řazení s uchycením Ispec EV, je to možno nějak zkombinovat? Jeden výrobce, hromada standardů a čert aby se v tom vyznal :)
nejni to uplne technickej dotaz, pardon, ale presto:
nevite jestli je v CR nejakej prodejce kol INTENSE, ja nic jsem nedohledal, to ovsem nic nevypovida :D
dekuji
Čím čistíte galuskové ventilky? Na obou dvou kolech je mám asi zanesené tmelem, nedají se už skoro profouknout. Ani po stisknutí trnu nejde vzduch ven tak rychle jako dřív (jo, mám je úplně povolené). Nechci to nacpat do něčeho, co rozežere pryžová těsnění.
Když je tu řeč o mlíku - na rámu a vidlici mám mnoho starých zaschlých stříkanců od defektů. Čím to myjete? Už jsem zkusil vapku, různá ředidla vč. benzínu, čistič brzd i alkoholy a nic, ani se to nehlo. Jak na to? Dík
Ahoj neví někdo jestli by mohla fungovat kazeta sunrace 11-50 (11s) s Shimano XT prehazkou s GS raminkem. Do předu bych dal 36 jedno placku.
Bližší info o komponentech které myslím
https://www.kupkolo.cz/prehazovacka-shimano-xt-rd-m8000-11s_z90475/
https://www.kupkolo.cz/prevodnik-sting-pro-shimano-fc-m8000-fc-m7000_z101690/?id_variation=1718251
https://www.cycology.cz/kazeta-sunrace-csms8-11-rychlosti-11-50z-cerna-p1558525/
ROHLOFF
Prosím vás je tu nějaký odborník na tuto záležitost? Asi budu potřebovat přítele na telefonu :)
Díky...
Zdravím Vás omlouvám se za vložení do špatného vlakna, mám rychlý dotaz, manželce praskla u sedla Specialized Lithia konstrukce na upevnění sedla k sedlovce. Zběžně jsem se díval na sedlo a jsou tam nějaké imbusy, nevíte, jestli je možné tuto konstrukci vyměnit a sedlo jako takové ponechat?
Existuje nějaký důvod, proč dát přednost 12 sp přehazovačce XT před Deore za polovinu ceny? U řazení není o čem diskutovat, ale u té přehazky jsem trošku na vážkách :)
Ahoj, přetáhl jsem řetěz a střílí mi 34T převodník na 2x11 34/24. Zkouším hledat, ale v ČR už prostě není, nebo ho nevidím. Nemáte někdo lepší google skills a nevidíte ho někde? Měl by sedět XT FC-M8000 nebo SLX FC-M7000. Případně jestli doporučíte alternativu, netroufám si naslepo něco kliknout. Díky.
Ahoj,
mám rychlý dotaz. Musím vyměnit středové složení. Na kole momentálně Shimano SM-BBR60, má cenu tam dát "lepší" SM-BBR9100 nebo jsou to vyhozené peníze?
Děkuji
Ahoj všem, dnes jsem vyjel a tlumič na mem kole se i přes zavřeno packu zanoril skoro cely a při otevřené pacce je úplně měkký (Rockshox Super Delux). Prosim nevíte někdo čím by to mohlo být. Diky moc
Můžu se zeptat, jaký cca používáte utahovaci moment na upevnění sedla na sedlovou? Je to nějaký Basic nekarbonovy sedlo Specialized.