Dobrý den, mám zapůjčený chytrý trenažer. Elite Suito. Poveldlo se mi ho připojit k aplikaci Elite na notebooku přes Bluetooth. Doma mám hrudní pás Suunto ANT ne ANT+... nevím rozdíl. Dokážu ho nějk propojit s aplikací/trenažérem? Ještě by mě zajmalo pokud bych koupil pás na Bluetooth tak notebook už má přes Bluetooth připojen trenažér. Obecně víc zařízení najednou přes Bluetooth nejde připojit.
Na dvou kolech mám stejné zadní náboje Novatec D412SB. Potřeboval bych prohodit kazety vč. ořechů (jeden je HG klasika a druhý XD). Komplikace je možná v tom, že jeden náboj už má na dětskole nalítáné 4 roky a druhý je prakticky nový. Jsou se 4 praporky.
Jde mi o opotřebení praporků a rohatky. Když vyměním jen těla ořechů ale praporky zůstanou na původní rohatkách (tzn. prohodím těla vs. praporky, ne celé ořechy vs. rohatky), tak by to mělo být ok?
Nebo raději do starého náboje koupit nové praporky a rohatku, i když chodí bez problému a na praporcích ani rohatce nic špatného nevidím?
Ahoj. Silnička z r. 2020, zadní náboj Bontrager, klasický třípraporkový (viz foto), 4x průmyslová ložiska. Praskání (lupání) při záběru (šlapání) - celkem hlasité. Po demontáži náboje jsem nic špatného neshledal. Když si rukou otáčím ořechem na volnoběh (bez kazety) a pak zaberu proti do záběru, tak i tak usyším lehké lupnutí a v ruce cítím nepatrné pootočení ořechu (cca 0,2mm na obvodu). Nemusím ani pootáčet ořechem na volnoběh; stačí zabrat -->lupnutí, povolit a znovu zabrat--> lupnutí.
Ahoj mám dt swiss 370 náboj ratchet, nedávno jsem instaloval novou kazetu na xd ořech před tím tam byla kazeta na hg ořech. Po instalaci nový kazety s ořechem (xd) se změnil zvuk náboje, rohatky jsem nijak nečistil ani nemazal. Je to normální? Moc se mi ten zvuk nelíbí
Ahoj mám dt swiss 370 náboj ratchet, nedávno jsem instaloval novou kazetu na xd ořech před tím tam byla kazeta na hg ořech. Po instalaci nový kazety s ořechem (xd) se změnil zvuk náboje, rohatky jsem nijak nečistil ani nemazal. Je to normální? Moc se mi ten zvuk nelíbí
Nemáte prosím někdo tušení, jak je to s kompatibilitou zadních trojúhelníků Scott Spark z let 2018 a 2020? Ty rámovky vypadají stejně. Netuším kde kompatibilitu dohledat. Bude pasovat karbonový zadní trojúhelník ze Spark RC 900 2020 na Spark 910 2018 místo původního duralového?
Asi hloupý dotaz, ale nikdy jsem kotouče neměnil. Chci koupit dopředu i dozadu nové kotouče, ale mají je s vnitřní a vnější maticí, podle čeho se určuje jakou vzít? Podle rámu? Podle kol? Jaké tedy mám vzít? Díky.
Potrebuji narazit novy krouzek hlavoveho slozeni (blocklock) na novou vidli. Mam to narazet na sucho aby to drzelo? Krouzek neni zvnitrku kulaty ale mnohosten.
Rikal jsem si, ze bych na to narazeni vzal bukovou tycku.
Tak koužek naražený. Ale zapotil jsem se. Musel jsem na to vzít bukový hranol, paličku a mlátit do toho kroužku jak o život. Vidli jsem měl podloženou pod hlavovou trubkou druhým bukovým hranolkem. Dělal jsem to na sucho, což byla asi chyba. Nicméně je tam.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Dobrý den, mám zapůjčený chytrý trenažer. Elite Suito. Poveldlo se mi ho připojit k aplikaci Elite na notebooku přes Bluetooth. Doma mám hrudní pás Suunto ANT ne ANT+... nevím rozdíl. Dokážu ho nějk propojit s aplikací/trenažérem? Ještě by mě zajmalo pokud bych koupil pás na Bluetooth tak notebook už má přes Bluetooth připojen trenažér. Obecně víc zařízení najednou přes Bluetooth nejde připojit.
Zdravim , nevi nekdo jak protahnou bowden ramem na cannondale si 6 . Je tam toto viz foto , ale sundat to nejde . Dekuji
Jj děkuji za odpověd . Myslel jsem si to, ze to tak bude .
Na dvou kolech mám stejné zadní náboje Novatec D412SB. Potřeboval bych prohodit kazety vč. ořechů (jeden je HG klasika a druhý XD). Komplikace je možná v tom, že jeden náboj už má na dětskole nalítáné 4 roky a druhý je prakticky nový. Jsou se 4 praporky.
Jde mi o opotřebení praporků a rohatky. Když vyměním jen těla ořechů ale praporky zůstanou na původní rohatkách (tzn. prohodím těla vs. praporky, ne celé ořechy vs. rohatky), tak by to mělo být ok?
Nebo raději do starého náboje koupit nové praporky a rohatku, i když chodí bez problému a na praporcích ani rohatce nic špatného nevidím?
Zdravím, kde se nejlip prodávají kola? Jedná se o silničku.
Ok díky.
Ahoj. Silnička z r. 2020, zadní náboj Bontrager, klasický třípraporkový (viz foto), 4x průmyslová ložiska. Praskání (lupání) při záběru (šlapání) - celkem hlasité. Po demontáži náboje jsem nic špatného neshledal. Když si rukou otáčím ořechem na volnoběh (bez kazety) a pak zaberu proti do záběru, tak i tak usyším lehké lupnutí a v ruce cítím nepatrné pootočení ořechu (cca 0,2mm na obvodu). Nemusím ani pootáčet ořechem na volnoběh; stačí zabrat -->lupnutí, povolit a znovu zabrat--> lupnutí.
Poradíte? Díky.
Věděl by mi někdo odpovědět na to, proč nejsou kompatibilní(podle Shimana) XT Icetech kotouče s brzdami MT-200 a MT410?
Našel jsem akorát rozdíl v destičkách, kdy pro MT-200 a MT410 jsou "Wide" a od Deore nahoru jsou "narrow". Čili široké a úzké.
Ok.. ale fakticky vzato?
Ahoj, jaké náhradní hadice si mám pořídit k Sram Force AXS silničním pákám? Je tam Stealth-o-majig.
Upnul jsem do trenazeru starou meridu 3x7, kde jsou kliky se strasne sirokym Qfaktorem. Snad 18cm. Stred je zapozdreny se 4hranem. Kliky fc-m321.
Jsou nejake kłiky z vyssich rad na 3x nebo 2x, ktere by mely uzsi Qfaktor a pujdou na 4hran? Nebo vymenit kliky i stred ca HTII ?
Nemáte prosím někdo tušení, jak je to s kompatibilitou zadních trojúhelníků Scott Spark z let 2018 a 2020? Ty rámovky vypadají stejně. Netuším kde kompatibilitu dohledat. Bude pasovat karbonový zadní trojúhelník ze Spark RC 900 2020 na Spark 910 2018 místo původního duralového?
Chystám se na servis-čištění náboje Deore. Vazelínu mám Park Tool PPL-1 https://www.parktool.com/en-int/product/polylube-1000-lubricant-tube-ppl-1
Je OK do těch nábojů a nebo raději něco jiného?
P.S. Jak často dělat servis nábojů? Mám to cca 2 roky bez servisu. V bahně a za deště vyloženě nejezdím.
Díky za info
Který kalkulátor umí spočítat délku rovných drátů?
Asi hloupý dotaz, ale nikdy jsem kotouče neměnil. Chci koupit dopředu i dozadu nové kotouče, ale mají je s vnitřní a vnější maticí, podle čeho se určuje jakou vzít? Podle rámu? Podle kol? Jaké tedy mám vzít? Díky.
Kotouče: https://www.bike-discount.de/en/shimano-rt-mt800-center-lock-disc-rotor-1
Kolo: https://www.thebike.cz/giant-trance-29-1-2023,0240164.html
Kola: https://www.centrumrowerowe.pl/komplet-kol-rodi-carbon-disc-pd37700/
Jen pro jistotu: chci dát bezduše, musím ještě přes tohle nalepit pásku, nebo je to ok tak, jak to je na fotce? Díky
Zdravím, bude tohle hlávko pasovat na Bronsna 4.1? https://www.bike-discount.de/en/cane-creek-40-series-is41/28.6-is52/40-tapered-headset
Vildice bude Zeb
Díky
Potrebuji narazit novy krouzek hlavoveho slozeni (blocklock) na novou vidli. Mam to narazet na sucho aby to drzelo? Krouzek neni zvnitrku kulaty ale mnohosten.
Rikal jsem si, ze bych na to narazeni vzal bukovou tycku.
Jo, to je ono. Trubku doma pohledam.
Tak koužek naražený. Ale zapotil jsem se. Musel jsem na to vzít bukový hranol, paličku a mlátit do toho kroužku jak o život. Vidli jsem měl podloženou pod hlavovou trubkou druhým bukovým hranolkem. Dělal jsem to na sucho, což byla asi chyba. Nicméně je tam.