Uložení miláčků v paneláku :-)
Zdarc, potřeboval bych nějaké nápady, jak na uskladnění tří kol v chodbě bytu...
Dokud jsem měl jenom bajka a silničku/CX, tak jsem to měl v pohodě - MTB na zemi, silnička na hácích pod stropem. Teď mi ale přibyl ještě zimák/plečka, kterého bych velice nerad nechával ve sklepě nebo v kolárně; sklep je malý a z kolárny mi už jedno kolo šlohli...
Chodba je dost krátká a úzká.
Kdysi jsem už tři kola v chodbě měl, jedno na hácích a dvě na zemi, jenže se kolem nich chodilo pěkně blbě, tak bych je nerad skladoval jenom tak vedle sebe.
Rozměry chodby a obrázek dodám později :)
Díky za tipy.
mám doma držák z Lidlu na zeď, kde se vejdou kola tři, foto mohu dodat posléze :)
No to dodej,jsem zvědavý. Většinou je problém s pruchodností jinak bika do ložnice asi nepotahnu,předpokladám že se většinou ukládá na chodbě nebo co nejblíže vchodových dveří. V bytě samozřejmě.
dvě nahoru na stěnu na hák a jedno postavit pod to
to je méně praktické než jedno na hák a dvě opřít dole. Nejvíc záleží na šířce řidítek. Na hák na pozici u zdi, cokoli jiného než silnice zabírá víc prostoru než na zemi s vytočenýma rodlama.
ještě zvažuju u jednoho, asi u plečky, povolovat představec a otočit řídítka rovnoběžně s kolem. ale kdo by se zas sral s jejich vracením a s dotahováním představce...
nikdo, my si radši přestavěli byt, aby se do chodby všechno vešlo :) plus žiletka v trenálu v pokoji
kamarád v RD má přes kladky uložený kola pod stropem. Takže mu jakoby leží na stropě, když je chce sundat, jen odhákne lanka a spustí je dolů, bohužel foto nemám
co na to hydraulické kotoučovky?
taky mě něco podobného napadlo
To jsem se neptal, já jsem ještě "lankovej" na všech kolech,
Ale líbilo se mi to
Nic. Co by jim mělo vadit?
Se mi to blbě fotí, je to paneláková komora a kola jsou spíše menší "S" dvě 29" a jedna 26"
Mne dobre funguje tento stojan. Dokupil som dalsie 2 haky a visia na nom 4 biky.
něco takového bych si představoval! to se nevrtá, jenom rozepře mezi zem a strop?
mohl bys mi kdyžtak prosím nafotit tvoje konkrétní řešení?
Instaluje sa bez vrtania, len sa rozoprie medzi podlahu a strop, takze nepouzitelne, ak mas sadrokarton alebo inak znizeny strop. V zakladnej dodavke mas jeden horny a jeden dolny hak, ja som dokupoval este dalsie dva haky a dokupil som aj drziaky riaditok. Nie je to najlacnejsie riesenie, ale plne splna moje poziadavky.
Mam ho nainstalovany tak, aby bol co najblizsie pri stene, takze naladanie/skladanie zadnych bikov nie je az tak jednoduche a vyzaduje zlozenie bikov na prednych hakoch. Vzhladom na frekvenciu pouzivania je to pre mna prijatelne.
sádroš nemám, koberec na zemi taky ne, takže pro mě fakt ideální řešení. díky za obrázek.
Ty mas tu chodbciku dost malu, videl by som to na 2 biky na stojane a jeden len oprety dole. Inak ti stojan zaberie celu chodbicku.
ano, třetí kolo bude na zemi... s tím počítám, jinak bych tam neprošel.
zvažuju tuhle levnější alternativu http://www.kupkolo.cz/stojan-xlc-vs-f04-cerna_z100467/
Vyzera to OK, len ten popis je zaujimavy, XLC a Topeak.
to ti mohu vyfotit tak za tři hodiny
díky :)
vložte prosím text, když já nevím jaký....
to je ten XLC nebo nějaký klon?
klon, myslim lídl, nebo bushaus
XLC má stavitelnou rozteč pro dýlku kola, tenhle má napevno danou šířku
Muzes tocit klikama? Ze by se to dalo pouzit i na servis..?
Proč jsi ty dvě spodní kola nenechal na zemi?
Předpokládám, že pod tím může zamést a vytřít
Presne tak.
Vidím 2 LV na stojanu, ale v galerii jen jedno. Co to?
Pruser. :-D A to by som radsej ani nemal priznat, ze LV tam visia uz 3.
Hanba ti!