Výběr drátů.
Ahoj,
Máme v klubu náhradní karbonová kola. Silniční, ráfková, 50mm, galdy. Dostali se mi do ruky a chtělo by to přeplest. Momentálně jsou tam obyčejné 2mm dráty. Přemýšlím, co tam dát. Levný řešení je zeslabovaný Sapim Race. Říkám si ale, že by to možná chtělo něco plochého, když už máme vysoký ráfek. Co třeba levnější alternativa CX-Ray a to CN Spoke 424? Nebo něco od Pillaru? 1423? 1432?
Dík za názory
Zkus ty Pillar Wing a dej pak vedet ;-)
50Kč za nevyzkoušený drát, no nevím :)
CX ray stojí na R2 bikes 2,50, má smysl hrotit něco jiného, když chci vyhodit prachy za plochý dráty?
Doporučuju si to zaplést sám a donést do servisu s levorukejma servisákama na dotažení, to přináší nejlepší výsledky jsem slyšel.
Nějaký důvod k reakci ve stylu patnáctiletého puberťáka?
Ptal sem se na názor, co by jste tam zapletli vy, čekal sem seriózní odpověď, ne takový průjem...
Jestli chceš dobrý drát co něco vydrží a je trochu Aero, tak dej DT Revolite, primárně je pro MTB. ;)
Koukám, že je to v podstatě Aerocomp, co se rozměrů drátu týče.
Ok, taky ty Wingy vyzkouším já a dam pak vědět :) jinak Teda 1423 (záleží co je to za náboj, není jich moc, kterejma a proleze 1432), pokud tam nechceš dát rovnou CX-Ray/CX-Sprint nebo Aerolite/Aerocomp.
Ale ty Wingy 22 vypadají velmi dobře no, to musím uznat
Jsem ti dal tip na CX Ray za dobrou cenu, kde mají všechny délky a ještě máš kecy.
Se zaplétáním to je reálná poznámka, aby tě zas taková p*covina nenapadla.
Já bych si na záložní záplety, které chápu že na nich nikdo běžně nejezdí, nezaplétal nic, pokud fungují. Zas takový pro racer nejsem, abych měl vypimpený i náhradní díly :)
Stačí takhle?
Příště to stačí napsat takhle, jak to píšeš teď. Tedy jako normální člověk. Děkuji