Výmena převodníku
175 asi nebude převodník, ale délka klik. Kolik máš na převodníku zubů?
Jedna cesta je koupit převodník s větším počtem (asi o 4), ale to ti samozřejmě posune do rychla i nejlehčí převod.
Druhá cesta je konverze na 2x11, tedy dvojpřevodník + přesmykač + levé řazení, což udělá nejtěžší převod ještě těžším a nejspíš i nejlehčí ještě lehčím, ale ne na všech moderních rámech to jde - ne na všechny jde namontovat přesmykač.
Tady si můžeš naklikat tvou velikost kol, počet zubů na kazetě a zjistit co by ti vyhovovalo (Dole je tabulka závislosti rychlosti na kadenci, otáčkách klik za minutu, dlouhodobě pohodová pro většinu aktivnějších cyklistů je ještě okolo 90rpm.
Tady? Nejspíše se nepodařilo umístit odkaz na slovo :) Děkuji za reakci, podle toho co píšeš tak by se taková tabulka hodila.
Jinak dvojpřevodník vylučuji, nechci se k tomu již vracet, jednopřevodník je priorita, jedinná vada na kráse je ten těžký převod, dneska jsem absolvoval závody a moje jedinné řešení bylo vyvážet se z kopce za soupeři, pokud jsem před sebou nikoho neměl, tak jsem hrozně ztrácel protože už jsem neměl kam přehodit.
Jo přesně to jsem myslel. :)
vždy k službám :) (skoro)
Jsem zapoměl. :)