Wattmetr Stages
válka cen začala - huráááá
http://www.dcrainmaker.com/2016/02/further-pioneer-powertap.html
doba, kdy bude dual side wattmetr za 10 je imho jeste hodne daleko, mozna tak left only, ale i na to si imho jeste dlouho pockame
na to už čekat nemusíš ;) stačí být trochu šikovný.
jedina moznost co me napada je si dovezt 4iiii z USA
mas jinej tip? ale me je to vlastne jedno, ja left only stejne nechci :)
4iii je možnost určitě, když pořešíš clo a nevadí ti, že jsi měsíc bez kliky.
Dělám na jiný variantě (není to 100% jistý, zatím to vypadá slibně ale), až budu mít finál info tak to dám k dispozici, aby východní sekce nestrádala :)
A dual sided potřebuješ proč? Mě by jen zajímalo z diagnostických důvodů poměr v síle šlapání mezi pravou a levou nohou, ale to mi stačí vědět tak 1x... Pak bych si asi vystačil s vynásobením výkonu na levé klice.
Když se ti mění v průbehu výkonu poměr pravá levá, tak se to docela hodí. A jak můžeš vědět, že se u tebe nemění?
u me leve nohy se dost meni technika slapani v zavislosti jak se na to soustredim a jak sedim, takze to muze davat docela spatne vysledky, navic u wattmetru na klice nebo na pedalu jsou zajimave informace o technice
ale tak, kdyby se objevil nejaky opravdu cenove prijatelny left only wattmetr, tak bych do toho asi sel, idealne ale s moznosti rozsireni na dual side v budoucnu
A jaké jsou cenove nejdostupnejsi varianty duál side powemetru?
Left only začínají od cca 14k a přijdou mi naprosto dostatečné pro trénování s nimi. Moc nevěřím, že ty další informace nějak pomohou při cca 2x vyšší ceně.
bePro - 500 eur
watteam powerbeat - 500 usd
ani jedno ale neni lety overene, jsou to novinky, powerbeat lidi jeste ani nemaji
bepro EUR 500 je cena za jednostrannou variantu, dualside stoji 749.
na Watteam jsem pred casem koukal. Je to dobre reseni za relativne prijatelnou cenu. Jen se mi nelibi, ze tam budou na boku klik tak viditelne couhat soucasti power metru plus kablik. Taky hrozi ze se to strejchne o obrubnik nebo neco takoveho. Oproti tomu treba left only stages je krasne skryty.
bePro vypada celkem pouzitelne. Jen zase hrozi v dolni uvrati, ze to nekde omlatis..
riziko je skoro u vseho, Vectory maji podobny pod na kazde klice, ale ten kablik se mi taky nelibi
mi se nejvic libi Pioneer, ale tam je cena jinde :/
jako ty ceny uz nevypadaj tak hrozive jak driv - http://www.dcrainmaker.com/2016/02/further-pioneer-powertap.html
edit: a odkaz uz tu byl.. :D nevadi
4iiii left only by mel bejt za 400usd + naka doprava a taxa no :X
Doufám že se začne prodávat samo instalační sada 4iiii. To b snad mohlo být za 350 USD treba. Posílat kliky do USA se mi teda nechce..
Neco mi rika ze se k samoinstalaci uz vracet nebudou, stejne jako stages :X
Prý to mají stále v plánu...
hmm, tak na skodu by to nebylo :)
Jak je to u 4iii a podobných s kalibraci ? Kalibrace se udělá jednou, při instalaci a pak uz stačí věřit že se to nerozjede?
Kalibrace, resp. zero offset se imho dělá před každou jízdou tak jako u všech ostatních.