XC vidlice do 5 tisíc
Hlas pro Splice, na Velo-Hanak ji maji za 3590 Kc
Taky premyslim o koupi vidle.Mam SR XCP75LO a je to hruza,vubec to netlumi,nekdy mi prijde ze tam ani vidle neni:-)Co myslite,bude to rozdil koupit napr.Splice?Pritelkyne ma Rock Shox J3 a to je kua rozdil:-)Takze ten Splice by mel byt jeste lepsi?Dik Jo jeste bych podotkl,ze vazim 90kg,jestli to ma nejaky vyznam pri vyberu:-)
no já vážím 74 kg a zítra jdu pro tvrdší pružinu.....mám hold závodní ambice a na to je měkká. Jinak chodí hezky, RTWD taky občas použiju. Za 3590 je asi nej. co můžes sehnat.
3240,- na bikestore.cz
a na 90 kg bych řek, že je hodně měkká, ale nevim, jak to pak chodí s tužší pružinou...
bude mekka...takze vymena pruziny.Jinak se mrkni do recenzi, ja tam komentoval dve Splice,ktere jsem jezdil...shrnuti: za ty prachy jo,ale ma sve mouchy
zijes ve sladky nevedomosti,vaz si toho:-).
hmmm, ta je o dost lehci nez Tora Splice RTWD 2131g, vzduchovka 1995g. Mel sem cest se splice comp (podle me jen rozdil ze ma porad 130 mm zdvihu a nema regulaci odskoku, ale to stejne nemeni nic na tom jak chodi a reknu ti ze s Torou se to neda srovnat, tora ma proti Splice uplne medovej chod a 32 mm nohy oproti 30 mm noham je taky docela dobry