Zdravim. Potrebuju poradit ohledne prodeje zbytku kola:)jakou by jste navrhovali cenu.Kupce mam jen nevim za kolik ho strelit.Ram je az na male oderky netknuty protoze je byl minimum jezdeny dceru zacaly bavit jine veci tak se na kolo jen prasilo.Vidlice RST Omega AET.
Za kolik by se dala prodat (jestli teda vůbec) RS judy 2? Najeto max 1500km, jednou měněn olej. Určitě je lepší než tragédie xcm si troufám tvrdit, váží 2320g. Dík.
Zdar. Chci celopéro, za kolik se dá prodat http://www.bike-forum.cz/…l-10634.html ?? Vidle nová (model 08), kolo najeto 700km, Cridy najeto 500km, kupované 3/11. Díky
Zdravím, za kolik by se dalo prodat kolo z mého profilu? Staré 8 měsíců, najeto něco přes 2000 km. Je tam novej přední náboj, přesmykač, řetěz, sedlovka, sedlo a představec.
Ahoj za kolik by se dalo prodat kolo co mám v profilu. Změny oproti fotkám: Nové brzdové špalky,nové pláště RK supersonic, a pěkné sedlo BBB. Je tam vidlice REBA race 08 která mi dneska přišla po pravidelnym servisu. Popřípadě jestli se vyplatí na kolo dát původni RST gila a zkusit prodat. Děkuji za odpovědi.
Za kolik by se tak dal můj Trekouš, jak je v profilu? Bez brzd a osazení (jenom kliky), vidle F32 Remote nebo F100X. Rám jetej 4 měsíce, kola 7 měsíců.
Zdravim. Vyuziji toto vlakno a chtel bych se zeptat…zda nekdo nemate tuseni za kolik bych mohl prodat tato zapletena kola. Sundana z noveho kola, jeta presne 901km, ve vybornem stavu, vycentrovana. Rafky Alexrims xc 55, predni naboj Scott pro hub, zadni Shimano, draty DT swiss champion, paska pro bezdus. Pripadne kdyby jste mel nekdo zajem,tak se ozvete. Diky
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Za kolik by se dala prodat (jestli teda vůbec) RS judy 2? Najeto max 1500km, jednou měněn olej. Určitě je lepší než tragédie xcm si troufám tvrdit, váží 2320g. Dík.
Zdar. Chci celopéro, za kolik se dá prodat http://www.bike-forum.cz/…l-10634.html ?? Vidle nová (model 08), kolo najeto 700km, Cridy najeto 500km, kupované 3/11. Díky
Za kolik prodat tohle? Na kole jiná vidlice – resp. držák předního kola typu xcm.
Jinak osazení:
kola mají deore náby.
za kolik prodat kellysa z mojeho profilu? viz http://screenshot.cz/9KQ0V/ popr mel by nekdo zajem? Ale chci jeste par mesicu odjezdit :d
Je 7000 kč odpovídající cena?
Taky se optám,
za kolik bych mohl prodat svojeho Rocka?
Info v profilu.
Na kolo zde nemám řádné využití,takže asi půjdu zase do Crossu.
Zdravím, za kolik by se dalo prodat kolo z mého profilu? Staré 8 měsíců, najeto něco přes 2000 km. Je tam novej přední náboj, přesmykač, řetěz, sedlovka, sedlo a představec.
Ahoj,
poraďte, za kolik je šance prodat fulla z profilu. Pohrávam si s myšlenkou stavby něčeho pevnějšího.
Ahoj za kolik by se dalo prodat kolo co mám v profilu. Změny oproti fotkám: Nové brzdové špalky,nové pláště RK supersonic, a pěkné sedlo BBB. Je tam vidlice REBA race 08 která mi dneska přišla po pravidelnym servisu. Popřípadě jestli se vyplatí na kolo dát původni RST gila a zkusit prodat. Děkuji za odpovědi.
Za kolik by se dal prodat rám Haibike z profilu??
Taky se přidám s dotazem. Jaká je zhruba reálná prodejní cena mého EXka z profilu? 25k by mohlo být nebo je to moc?
jaká je reálná prodejní cena vidle FOX FLOAT RL Open Bath 150mm 15mm osa ,jetá 5 měsíců ?
Takže za kolik to vidíte?
Více fotek zde
http://www.bike-forum.cz/…il-8266.html tohle RB CRR bez vidlice ? najeto cca 1000km těžce rekreačně – šlo by nějakých 18tis?
Za kolik by se tak daly reálně prodat 10sp XTR hazka, přesmyk, řazení a XT kazeta? Jeté 2500km.
Za kolik by se tak dal můj Trekouš, jak je v profilu? Bez brzd a osazení (jenom kliky), vidle F32 Remote nebo F100X. Rám jetej 4 měsíce, kola 7 měsíců.
Co bych mohl dostat za Toru SL 80mm s červenou pružinou, poservisovaná s přidanejma molitanama. Jede snad líp jak nová :)
Na mě tak akorát, pro moju už se nehodí.
Trochu oživím toto téma.
Za kolik prodat tento „zázrak“ :D ?
http://www.2i.cz/28fed0fa29
Zdravim. Vyuziji toto vlakno a chtel bych se zeptat…zda nekdo nemate tuseni za kolik bych mohl prodat tato zapletena kola. Sundana z noveho kola, jeta presne 901km, ve vybornem stavu, vycentrovana. Rafky Alexrims xc 55, predni naboj Scott pro hub, zadni Shimano, draty DT swiss champion, paska pro bezdus. Pripadne kdyby jste mel nekdo zajem,tak se ozvete. Diky