Profi silnice - Giro d'Italia 2025
Chápete někdo, proč se na to Del Toro i Carapaz teď totálně vykašlali a rezignovali na nějaké tempo? Pořád se vepředu může něco stát (krize, defekt), ale oni úplně svěsili a jedou na 1/2 plynu. Nechápu...
Protoze je del Toro na uplnym limitu a Carapaz mu nepojede - jestli bude druhej mebo treti pro nej neni zasadni rozdil. Navic jet proti Van Aertovi nedokaze ani jeden… Jeste bych cekal, ze ho Carapaz ocese v poslednim kopci…
Mě právě úplně na limitu nepřišel. Spíš jakoby se bál jet vabank a radši jen hlídá 2.místo proti Carapazovi. Každopádně Wout zase neskutečné řemeslo - udělal Yatesovi luxusní polštář.
Prijde mi na limitu v tom smyslu, ze kdyz potahne rovinu, tak vi, ze shori jako papir v kopci.
Podle mě do ED dát mohlo, ale podělali to takticky. Naopak Simon se nechal vybláznit a v podstatě jedním nástupem a tempem je převálcoval. Carapaz se odprcal těmi mini nástupy.
Wout je prostě top jezdec! Smekám jak dokáže svým lídrům pomoci!
Oni vi, proc ho podepsali na neurcito :-) zna presne svoje misto a ma brutalni motor. Jinak ale Yates 6w/kg celej kopec. Jdu blejt velebnosti :-)
Mi to přijde celkem realný, to jak jezdí pogačar tyhle kopce 6,5, to mi hlava nebere.
Ja netvrdim, ze to neni realny. Jen to je proste masakr :-) mno a Pogi to je jeste jinej level…
Bylo stejný počasí, stejnej asfalt, vítr, jeli to tenkrát odspodu?
Hrozně bude dělat to, že Simon necukal a jel tempo v podstatě od spodu
Na to jak se cyklistika (vyziva) posunala za tech 7 let a vzhledem k tomu, ze to Froome jel jako casovku na 70km, ta si myslim, ze se to neda srovnavat.
Navíc, froome nepoužíval doping.
Tak ten byl Dobrý... :-)))
Pokud froome používal doping, a přesto byl na finistere o 5 minut pomalejší než včera Yates, tak ten musel jet včera na co? Na tatranku asi ne..
Srovnáváš jablka s hruškami.
Takže si to shrňme, dopem prolezlý froome jel o 5 minut pomaleji než křišťálově čistý yates? Který navíc jezdí v dopingem proslaveném týmu Rabobank?
Tak tomu věří fakt jen idiot.
Já bych ale přihlédl k poněkud jiné situaci. Froom věděl, že do cíle pojede sám, Yates věděl, že na něj za vrcholem čeká autobus van Aert. Kdyby ne, nemohl by se takhle vyndat.
Froome hlavně jel ještě dva kopce po Finestre a to celé solo, ten si musel sakra rozmyslet, jestli se vystříká už na prvním...
Presne oba. A doplnim, ze Frooma jeste dalsi den cekala tezka etapa.
Ale kluci z ineosu jinak moc hezky ne? Můžeš být spokojený :-D
Kdybys jezdil trochu na kole a dal by sis občas na Stravě nějaký delší segment opakovaně, věděl bys, že stačí jiný směr nebo síla větru a tři čtyři minuty rozdílu nejsou problém.
A dnes další skvělá práce! Je to bourák! ;-)
Carapaz je nasr.anej,že mu Toro nestridal na Finestre, Del Toro, že mu nestridal ve sjezdu. Carapazovi asi stačí bedna. Jet měl jako růžovák jednoznačně Del Toro ve chvíli,kdy se začal Yates vzdalovat. Maximálně by vykapal a byl 3. Tak bude druhej, což je v porovnání se ztrátou MR prd rozdíl.
Mladému došlo a víc už nedá, snad mu ti dva z UAE budou stačit na udržení bedny. Škoda, jel moc hezky a až poslední těžká etapa ho udolala.
Tohle je velký taktický provar UAE a Del Toro odevzdal růžový dres v poslední etapě bez boje, nechápu vůbec. Yates jede super, ale čekal bych, že se všichni zúčastnění budou rvát, tohle je divné
Del Toro reagoval jen na Carapaze to nechápu, kór když Simon měl vepředu Wouta.
Přesně, prohrát se může, je to mladý, nezkušený kluk, ale takhle?!?
Nic divného, v ten moment, když se Yates spojil s van Aertem bylo vymalováno. Jiná taková lokomotiva tam nebyla ani v dohledu.
Mě celkem překvapilo, že EF a UAE nikoho neposlali do úniku. Visma tam měla toho nejlepšího možného jezdce. Co dodat no.
poslední komentář: 19. 10. 2025 o 20:54