Silnička 1x13
novy cestak som si poskladal s 32mm plasti a na force xplr 1x13 s prevodnikom 46 a kazetou 10-46. zatial po cca 3kkm mi to maximalne vyhovuje, presmyk uz nikdy viac. Akutat som mohol dat standardne kluky a nie wide
Já jsem poskládal minulý měsíc 1x13 na Campagnolo Super Record. 46 prevodnik, 11-36 kazeta. Na duhých kolech mám kazety 10-32 a i v kopcích je to dostačující. Zvažuju, že koupím ještě placku 48z. Těch 36 zubů na silnici je dobrých, když tě potká kopec a ve workoutu máš předepsáno 170W.
No.. 1x13 ve složení 46x11-36 si dovedu představit, že je moc fajn na sólo ježdění kolem komína tady na Moravě a pokryje 90% situací.
Pouze ten nejlehčí převod okolo 1,3 mi projdeš v dnešní době moc, pokud se vyjede někam trochu do kopců.
Tak dal jsem na tom v Bučovicích Sadovou, což je nějakých 15% stoupání. Ano, kdyby to bylo o 200m delší, tak asi zdechnu, ale kolik takových stoupání v ČR je?
:DDDDD
Sadová je přísná, ale krátká - jednu dobu jsem ji jezdil pravidelně - tchánovci mají barák Na vyhlídce, tak jsem se na ní občas hecnul:-) My jsme se vždycky s klukama začátkem sezony testovali v Hostěrádkách-Rešov na brdku, který nadjíždí železniční trať...krátký, ale má to snad přes 20%..
Tak přes Hostěrádky jezdívám. Ten brdek neznám. Dřív jsem to vybíral tak, aby to bylo univerzální když to třeba vezmu na dovolenou, tak aby to šlo. No nikdy jsem to nevyužil, takže jsem se teď na to vykašlal a vzal si to podle toho, co jezdím kolem komína. Protože to stejně nikam dál tahat nebudu.
Na dovolené jdu max relaxačně běhat.
Nejsem žádný vrchař (93 kg). Krátké 20+ procentní kopce na Valachách (Santov, Búřov, Hážovské díly, Lhota kolem zvoničky atd.) nebo kolem baráku (Oderská mlýnice, Heltínov) jezdím na 44x36, Dlouhé Stráně z těžší strany na 44x28 a 44x32, Lysou taky. Kazetu 10-44 vozím jen do velehor, u nás jsem pro ni v kombinaci s 44z převodníkem nenašel na asfaltových cestách využití.
Asi jinej oddil. Mam o 25kg mene, uplnej luzr nejsem, ale na Lysou jsem rad, ze mam 35x36. Cokoli tezsiho uz by mi nebylo tak prijemny :-).
Asi podobně, s cca 4 W/kg jsem se na Lysou dost natrápil s 44/33, tedy 1.33.
Sice osobák 36 minut, ale kolena mi teda nepoděkovala :-)
Teď mám na silnici taky nejlehčí převod 35:36 a jsem za to rád, hlavně před sezonou v horách.
Právě. Člověk by to na sílu vylouskal, ale pak bych dva dny na schodech cestou dolů sakroval :) už dávno vím, že nejlehčí chci cca 1:1 a přes to nejede vlak.
34x34 je paráda všude. Teď jezdim nejlehčí 36x32 a chybí mi jeden lehčí do kopečků 10% +
Ale já jsem kuřák všeho :-D
Já teď dal nejlehčí 34/36 a paráda. Dokážeš držet kadenci relativně lehce do delších kopců.
jj, pptřebuju rozjet na klid. Přidat se dá vždycky ;-). Pořešim.
Každému to vyhovuje jinak. Doporučovat převody podle sebe komukoliv nebo se podivovat, komu co stačí nebo nestačí je nesmysl :-) .
coz obzvlast od nekterych entit zni ponekud smesne
S přibývajícím věkem geometricky přibývá i počet takových stoupání
poslední komentář: 23. 9. 2026 o 11:44