Co by s sebou měl vozit na kolo každý začátečník?

Chystáte se poprvé na delší vyjížďku na kole? Nenechte si ji zkazit defektem, který zvládnete opravit, či úrazem, jehož riziko lze minimalizovat. Nebo by vás vážně nemrzelo si kvůli píchlému kolu volat odvoz vašeho jistě pečlivě naplánovaného výletu?

CTM Mini TORC+

V praktickém těle 25 cm dlouhé pumpy od CTM se ukrývá dostatek prostoru pro rychlé a efektivní nafouknutí jakéhokoli kola. S maximálním tlakem 8 barů je vhodná i pro silniční kola. Duralová konstrukce snižuje hmotnost, k dispozici jsou hlavice na oba typy ventilků, autoventilek i presta. Výsuvná rukojeť má tvar písmene T a po skončení procesu nafukování ji jednoduše sklopíte. Součástí balení je i držák na rám. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 340 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Most Trap PACF

Výrobce Most je synonymem značky Pinarello. Právě komponenty z jeho produkce najdeme na těch nejprestižnějších silničních kolech světa. Cyklistický košík Most Trap PACF je skvělým pomocníkem pro každou příležitost. Díky přizpůsobivému tvaru do něj snadno vložíte lahev jakéhokoli objemu. Černé provedení se barevně hodí k většině kol. Jeho délka je 74 mm. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 780 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Giro Manifest Spherical

Model Manifest není jen obyčejnou přilbou. Díky technologii Spherical, vyvinuté ve spolupráci s MIPS, je hlava jezdce v bezpečí. Jedná se totiž o dvojici polokulových vrstev, které se přizpůsobují natočení hlavy, a chrání i v případě náhlého stočení hlavy při pádu. Doplněná je výztužným obloukem Aura. Komfortní ventilaci poskytuje 19 otvorů a provedení Wind Tunnel. Upínací systém spoléhá na osvědčený Roc Loc Trail. Helma je dostupná ve třech velikostech, nechybí polohovatelný štít a vnitřní výstelky. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 7000 Kč. Víc informací najdete na tomto odkazu.

Ravemen CR 500

Zejména při jízdě ve městě, ale i při běžné vyjížďce platí důležité motto: vidět a být viděn. Toho můžete docílit i spolehlivým světlem Racemen, které nabízí patentovaný systém optických čoček DuaLens s rovnoměrným světlem. Intenzitu svícení nastavíte i bez nutnosti pustit řidítka, a to přes kabelový systém. Tělo světla je z hliníku a baterie disponuje kapacitou 1700 mAh, dobíjí se microUSB portem. Hmotnost je 92 gramů. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1500 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.



Kellys Drift

Skladnost, minimalistické rozměry a samozřejmě funkčnost. To vše najdete v minipumpě Drift. Vyrobená je z hliníku prostřednictvím obrábění CNC. K dispozici je hlavice na oba typy ventilků, touto pumpou lze dosáhnout maximálního tlaku 5 barů. Délka 215 mm se odráží i v přijatelné hmotnosti, váží jen 151 gramů. Zakončení pumpy jsou ergonomicky strukturovaná, což znamená, že nebudete mít problém opravit defekt ani s vlkhýma rukama nebo v deštivém počasí. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 570 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.

Gore Alp-X 2.0

Ochranu rukou, ať už před sluncem, povětrnostními podmínkami či pádem, zajišťují v cyklistice rukavice. Konkrétně Gore Alp-X jsou kvalitní celoprstové rukavice z lehkého a současně i funkčního materiálu. V teplejších dnech regulují pot a přehřívání rukou. Dlaňová část se přizpůsobuje gripům a umožňuje jistý úchop. Na vnější části palce je praktický absorpční materiál na otírání potu, na vnitřní straně prstů najdete silikonovou protiskluzovou úpravu.Nechybí ani gelové a pěnové výstelky. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 1300 Kč. Více informací najdete na tomto odkazu.


Jestli vás některý z uvedených výrobků zaujal, neváhejte kontaktovat prodejce na uvedeném odkazu.
info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up