Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Sezona 2021

Test: CamelBak MULE Pro 14 - praktický společník na dlouhé i kratší vyjížďky

Test: CamelBak MULE Pro 14 - praktický společník na dlouhé i kratší vyjížďky

Existují situace, kdy si říkám, jaký batoh si s sebou na výjezd vezmu nebo jakými brašnami vybavím své kolo. Někdy se jízda protáhne na dlouhé hodiny a kapsy dresu už nestačí na všechny nezbytné věci. Možná jste třeba právě ten typ cyklisty, který se bez batohu prostě neobejde, byť by v něm měl mít třeba jen peněženku.
Co by s sebou měl vozit na kolo každý začátečník? PR článek

Co by s sebou měl vozit na kolo každý začátečník?

Chystáte se poprvé na delší vyjížďku na kole? Nenechte si ji zkazit defektem, který zvládnete opravit, či úrazem, jehož riziko lze minimalizovat. Nebo by vás vážně nemrzelo si kvůli píchlému kolu volat odvoz vašeho jistě pečlivě naplánovaného výletu?
Praktičtí pomocníci, kteří vás na vyjížďce nenechají ve štychu PR článek

Praktičtí pomocníci, kteří vás na vyjížďce nenechají ve štychu

Ve chvílích, kdy si chcete být jisti každým detailem, je vhodné si vybrat nejen na základě cenové dostupnosti, ale také podle výkonu a funkcí, které daný komponent nabízí. Tím spíš, pokud plánujete návštěvu neznámých a náročných terénů.
Čisté kolo je základ. Jak se nejlépe ochráníte před blátem? PR článek

Čisté kolo je základ. Jak se nejlépe ochráníte před blátem?

I když cyklistika nepatří zrovna k nejčistším sportům, můžete si ježdění do značné míry zpříjemnit pomocí správných doplňků. Lepší jízdu vám zajistí nejen čistý řetěz a kolo jako takové, ale i aktivní ochrana během jízdy.
Hledá se programátor, aby nám to šlapalo nejen na bajku

Hledá se programátor, aby nám to šlapalo nejen na bajku

Bike-forum.cz je už více než 15 let nejoblíbenějším cyklistickým fórem v České republice. Koncem roku 2020 se začala psát nová kapitola a Ty můžeš být u toho! Hledáme web developera, který nám pomůže s novými funkcemi fóra, novými sekcemi a nástroji pro cyklistickou komunitu, aby se bike-forum.cz posunulo o několik levelů výše.
Video: Novinky Orbea 2021 - ve znamení úspory váhy

Video: Novinky Orbea 2021 - ve znamení úspory váhy

Podzim je čas, kdy nám výrobci představují své novinky pro další sezonu. Ne jinak tomu je i v případě španělské značky Orbea.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up