Tak už se to blíží... První úniky fotek... 35h výdrž bez solaru. Metriky stamina, Dual GPS a spousty dalších. Vypadá to parádně. 8.6 budou snad už na trhu.
S ohledem na tu nemalou cenu by mě zajímalo, jestli něco udělalo s tím bajonetovým mountem, viz příspěvek od fifa2 ve vlákně k 1030. Lidem se to dost lámalo vlivem vibrací a hmotnosti computeru.
nějak nerozumím tomu proč solární panel pokrývá asi jen 40% čelní plochy(mimo displej). Jako jo, beru že okraj musí nechat pro případné gumové návleky, ale tolik? Jestli teda není důvod ten že i tak to zvládne provoz bez nabíjení.
Taky jsem nikde nedohledal jestli bude konečně USB-C konektor
Taky jsem nedohledal jestli bude mít multifrekvenční GPS (tak jako fenix 7) a zobrazení více datových polí
pokud solar s výdrží dost pomůže, bude USB-C, více datových polí tak už by to možná za měnu stálo.(mám 830ku)
Pokud je to opravdu finální podoba, tak mi přijdou ty mega rámečky dost retro. Mám 530ku a čekal jsem, že nová generace, už bude v trendu dnešní nositelné elektroniky prakticky bezrámečková.
Každé zboží si najde svého kupce, ale i ta cena mi přijde absurdní.
Samozřejmě, co člověk to názor, nikomu koupi nerozmlouvám.
Nevíte někdo jak to bylo s předchozí generací a softwarem? Když garmin uvedl 1030, dostal později 1020 (nebo co bylo před tím) nějaké nové softwarové funkce, nebo nový vzhled z nového modelu? Nebo garmin starší zařízení okamžitě zařízne?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Podle tvého popisu to vypadá fakt dobře. Máš info jestli bude v první vlně uveden taky 840/540, nebo se na ně bude čekat trochu déle?
Kdyz vidim, kam se ceny posunuji, doufam, ze mi stavajici F3 budou slouzit jeste hooodne dlouho...:-)
Pořád stejný pididisplay. Nechápu.
Ja jsem na tohle hroznej uchyl, takže ja do toho pravděpodobně půjdu. Bude to sice raketa ale když prodám 1030 plus, tak to nebude tak hrozný.
Jaký bude rozdíl oproti 840, krom velikosti a výdrže? Tipujete nějaké funkční rozdíly?
To je dobré když ti budík řekne jestli ještě můžeš :-D jinak samozřejmě že si to lidi budou kupuvat i když to bude stát 20tis kč..
Jako čekal jsem, že to bude mít v sobě světlo. Když to mužou dát do hodinek, tak proč ne do 1040?
S ohledem na tu nemalou cenu by mě zajímalo, jestli něco udělalo s tím bajonetovým mountem, viz příspěvek od fifa2 ve vlákně k 1030. Lidem se to dost lámalo vlivem vibrací a hmotnosti computeru.
Už tento odkaz někdo dával i do novinek
https://the5krunner.com/2022/05/21/garmin-edge-1040-first-images/
no tak jsem na netu našel fotky verze solar.
nějak nerozumím tomu proč solární panel pokrývá asi jen 40% čelní plochy(mimo displej). Jako jo, beru že okraj musí nechat pro případné gumové návleky, ale tolik? Jestli teda není důvod ten že i tak to zvládne provoz bez nabíjení.
Taky jsem nikde nedohledal jestli bude konečně USB-C konektor
Taky jsem nedohledal jestli bude mít multifrekvenční GPS (tak jako fenix 7) a zobrazení více datových polí
pokud solar s výdrží dost pomůže, bude USB-C, více datových polí tak už by to možná za měnu stálo.(mám 830ku)
Já jsem tedy příznivec Wahoo, ale pokud by deklarované časy výdrže byly reálné, tak si kvůli ultra-jízdám 1040-ku snad i koupím...
Bylo mi řečeno, že USB-C by mělo být...
To by byl.. Naštěstí je už 2022 rok a oni to pochopili co chtějí kupci.
Uz ho někdo ma ? Je nekde jiz skladem či recenze ? :)
vypadá to na zacvakávací mechanismus identický s novým radarem. staré držáky pravděpodobně nebudou kompatibilní
Někdo byl rychlejší a už rozbaluje. Já musím čekat až do pondělí.
Unboxing a menu zde: https://youtube.com/playlist?list=PLfPcFE-g1ioO_s3lkHo_y4Lwvx6q7TqnI
Pokud je to opravdu finální podoba, tak mi přijdou ty mega rámečky dost retro. Mám 530ku a čekal jsem, že nová generace, už bude v trendu dnešní nositelné elektroniky prakticky bezrámečková.
Každé zboží si najde svého kupce, ale i ta cena mi přijde absurdní.
Samozřejmě, co člověk to názor, nikomu koupi nerozmlouvám.
Pokud ještě někdo neviděl tak toto je solar verze
Nevíte někdo jak to bylo s předchozí generací a softwarem? Když garmin uvedl 1030, dostal později 1020 (nebo co bylo před tím) nějaké nové softwarové funkce, nebo nový vzhled z nového modelu? Nebo garmin starší zařízení okamžitě zařízne?