Mají prostě civilní vzhled, takže jsou menší, proto mají menší display. Funkčně jsou to 6S PRO Saphire s trochu pěknějším rozhraním. Prémiovost je hlavně o provedení pouzdra, lunety řemínku...
Jsou už známy přesné rozměry a především hmotnost? Dá se předpokládat, že F7 budou stejné kovadliny jako F6 nebo na tom u Garminu zapracovali a odlehčili je na snesitelnější hodnotu?
Tak ocakavane predstavenie na CES 2022 sa nestalo - Garmin predstavil dvoje ine hodinky a o Fenixe ano slovo. Niekde pisali rumour, ze na 18.1 robia press release k 'produktu' tak mozno..
Tak za mě u 7x svítilna v nich super, dotyk na mapy super, delší výdrž... Může být. Nízkoenergetický element V4, novější metriky, otázka je jestli by to nešlo i u 6x. Ale hlavně mají 7x mineral blue. Asi půjdou moje 6xpro ST do světa..
Změny fajn. svítilnu bych u 7X nečekal :) Já jsem teda kupec střední velikosti a výdrž mi stačí i u Epix2, Amoled bude na běžný den za mě lepší, takže objednáno Epix2 Style
Mě štve, že epixy nemají 1,4 display. Mít ho tak asi taky neváhám. Ale mají 7x solar titan v modrý. Sny se mají plnit... Ne? Nechce někdo 6x solar titan carbon...
Fenix 7 asi nebudu kupovat, ale objevil se nový Instinct 2 a ten mě opravdu zajímá.. Nedá se o tom vůbec nic vyčíst, akorát teda, že má nový snímač tepu a samozřejmě solar.. Dost mě láká....
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Že bych konečně po x letech vyměnil F3?
Tak museli je udělat jiné, ale ta rozlehlá luneta přes nožky mě moc nerajcuje.
Fenixy my si sakra zasloužily celé tělo z titanu místo plastu, alespoň ty topový, však zase za pár Bábek to není, aby to nemohli udělat prémiové.
Tak jestli chceš prémiové hodinky, jsou tu Marq, že jo.
Tak nemaj marq náhodou display 1,2', takže jako současné 6s. Tam celá jejich prémiovost tak nějek končí.
Mají prostě civilní vzhled, takže jsou menší, proto mají menší display. Funkčně jsou to 6S PRO Saphire s trochu pěknějším rozhraním. Prémiovost je hlavně o provedení pouzdra, lunety řemínku...
Tak jestli jsou menší, tak to pak jo. Já myslel, že jsou větší jak klasické šestky.
Taky je mám v merku, rozhodující je cena.
Hlavně aby to mělo kloudnej HW na příjem satelitního signálu, F5 i F6 je pěkná tragédie. Nejpřesnější co jsem měl byly FR910XT
https://mobilmania.zive.cz/clanky/kult-pokracuje-garmin-neuhlidal-fenix-7-a-dalsi-hodinky-predstavi-je-za-dva-tydny/sc-3-a-1353659/default.aspx
Pokud vyjdou v únoru, tak své F6x Pro Titanium pošlu do světa, máme 7.7 výročí, tak F7X by se hodili
Jsou už známy přesné rozměry a především hmotnost? Dá se předpokládat, že F7 budou stejné kovadliny jako F6 nebo na tom u Garminu zapracovali a odlehčili je na snesitelnější hodnotu?
https://touchit.sk/garmin-fenix-7-a-epix-2-technicke-specifikacie/391802
Tak ocakavane predstavenie na CES 2022 sa nestalo - Garmin predstavil dvoje ine hodinky a o Fenixe ano slovo. Niekde pisali rumour, ze na 18.1 robia press release k 'produktu' tak mozno..
tak český Garmin už má sedmičky na webu: https://www.garmin.com/cs-CZ/p/735579/pn/010-02541-01
předobjednávka zadána :-)
Nejvetsi ficura mi prijde, ze je to svetlo, to si dokazu predstavit jako velmi uzitecny
To ovladani je nejak kombinovane, ze se neco dela na display a neco na tlacitkach nebo jde vse na obojim?
Rainmaker už testoval: https://www.dcrainmaker.com/2022/01/garmin-fenix7-7s-7x-in-depth-review.html
Recenze Epixů
Tak za mě u 7x svítilna v nich super, dotyk na mapy super, delší výdrž... Může být. Nízkoenergetický element V4, novější metriky, otázka je jestli by to nešlo i u 6x. Ale hlavně mají 7x mineral blue. Asi půjdou moje 6xpro ST do světa..
Změny fajn. svítilnu bych u 7X nečekal :) Já jsem teda kupec střední velikosti a výdrž mi stačí i u Epix2, Amoled bude na běžný den za mě lepší, takže objednáno Epix2 Style
Mě štve, že epixy nemají 1,4 display. Mít ho tak asi taky neváhám. Ale mají 7x solar titan v modrý. Sny se mají plnit... Ne? Nechce někdo 6x solar titan carbon...
Ty jo.. Všichni na FB v Garmin bazaru prodávají šestky..
Jen tak pro zajímavost, našel někdo nějaké destrukční video kde se demonstruje, co vydrží sklíčko u amoled displeje?
Fenix 7 asi nebudu kupovat, ale objevil se nový Instinct 2 a ten mě opravdu zajímá.. Nedá se o tom vůbec nic vyčíst, akorát teda, že má nový snímač tepu a samozřejmě solar.. Dost mě láká....