Jsou už známy přesné rozměry a především hmotnost? Dá se předpokládat, že F7 budou stejné kovadliny jako F6 nebo na tom u Garminu zapracovali a odlehčili je na snesitelnější hodnotu?
Tak ocakavane predstavenie na CES 2022 sa nestalo - Garmin predstavil dvoje ine hodinky a o Fenixe ano slovo. Niekde pisali rumour, ze na 18.1 robia press release k 'produktu' tak mozno..
Tak za mě u 7x svítilna v nich super, dotyk na mapy super, delší výdrž... Může být. Nízkoenergetický element V4, novější metriky, otázka je jestli by to nešlo i u 6x. Ale hlavně mají 7x mineral blue. Asi půjdou moje 6xpro ST do světa..
Změny fajn. svítilnu bych u 7X nečekal :) Já jsem teda kupec střední velikosti a výdrž mi stačí i u Epix2, Amoled bude na běžný den za mě lepší, takže objednáno Epix2 Style
Mě štve, že epixy nemají 1,4 display. Mít ho tak asi taky neváhám. Ale mají 7x solar titan v modrý. Sny se mají plnit... Ne? Nechce někdo 6x solar titan carbon...
Fenix 7 asi nebudu kupovat, ale objevil se nový Instinct 2 a ten mě opravdu zajímá.. Nedá se o tom vůbec nic vyčíst, akorát teda, že má nový snímač tepu a samozřejmě solar.. Dost mě láká....
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Že bych konečně po x letech vyměnil F3?
Tak museli je udělat jiné, ale ta rozlehlá luneta přes nožky mě moc nerajcuje.
Fenixy my si sakra zasloužily celé tělo z titanu místo plastu, alespoň ty topový, však zase za pár Bábek to není, aby to nemohli udělat prémiové.
Taky je mám v merku, rozhodující je cena.
Cena bude lepsi u sestek :)
Hlavně aby to mělo kloudnej HW na příjem satelitního signálu, F5 i F6 je pěkná tragédie. Nejpřesnější co jsem měl byly FR910XT
https://mobilmania.zive.cz/clanky/kult-pokracuje-garmin-neuhlidal-fenix-7-a-dalsi-hodinky-predstavi-je-za-dva-tydny/sc-3-a-1353659/default.aspx
Pokud vyjdou v únoru, tak své F6x Pro Titanium pošlu do světa, máme 7.7 výročí, tak F7X by se hodili
Jsou už známy přesné rozměry a především hmotnost? Dá se předpokládat, že F7 budou stejné kovadliny jako F6 nebo na tom u Garminu zapracovali a odlehčili je na snesitelnější hodnotu?
https://touchit.sk/garmin-fenix-7-a-epix-2-technicke-specifikacie/391802
Tak ocakavane predstavenie na CES 2022 sa nestalo - Garmin predstavil dvoje ine hodinky a o Fenixe ano slovo. Niekde pisali rumour, ze na 18.1 robia press release k 'produktu' tak mozno..
tak český Garmin už má sedmičky na webu: https://www.garmin.com/cs-CZ/p/735579/pn/010-02541-01
předobjednávka zadána :-)
Nejvetsi ficura mi prijde, ze je to svetlo, to si dokazu predstavit jako velmi uzitecny
To ovladani je nejak kombinovane, ze se neco dela na display a neco na tlacitkach nebo jde vse na obojim?
Rainmaker už testoval: https://www.dcrainmaker.com/2022/01/garmin-fenix7-7s-7x-in-depth-review.html
Recenze Epixů
Tak za mě u 7x svítilna v nich super, dotyk na mapy super, delší výdrž... Může být. Nízkoenergetický element V4, novější metriky, otázka je jestli by to nešlo i u 6x. Ale hlavně mají 7x mineral blue. Asi půjdou moje 6xpro ST do světa..
Změny fajn. svítilnu bych u 7X nečekal :) Já jsem teda kupec střední velikosti a výdrž mi stačí i u Epix2, Amoled bude na běžný den za mě lepší, takže objednáno Epix2 Style
Mě štve, že epixy nemají 1,4 display. Mít ho tak asi taky neváhám. Ale mají 7x solar titan v modrý. Sny se mají plnit... Ne? Nechce někdo 6x solar titan carbon...
Ty jo.. Všichni na FB v Garmin bazaru prodávají šestky..
Jen tak pro zajímavost, našel někdo nějaké destrukční video kde se demonstruje, co vydrží sklíčko u amoled displeje?
Fenix 7 asi nebudu kupovat, ale objevil se nový Instinct 2 a ten mě opravdu zajímá.. Nedá se o tom vůbec nic vyčíst, akorát teda, že má nový snímač tepu a samozřejmě solar.. Dost mě láká....