Český ráj
Kontrolní otázka:)
Co hospody? Už fungují? Dá se někde najíst?.. A napít? :)
Jo. Jo..treba Zehrov už jede atd. spíš mě štve, jakou spoušť tam nechali lesaci.. Plus krásná modrá dolů od Čížovky by potřebovala procistit
Olešnice taky funguje.
Když už se mi to vložilo dvakrát, tak to využiju a doplním že Vyskeř minulý týden nefungovala.
S tou Vyskří :) už je to roky špatný a když tam vařili už ani nepamatuju... V so by mohli mít ještě jídlo na Nebákově, ve Skokových a na Vyhlídce určitě.
Skokovy klasika funguje.. Naproti už pomalu staví park.. V Doubrave už funguje u Kocoura.. Je to sice v garáži, ale točí kvalitní pivko např. Krušnohora..a k tomu krásný výhledy na Ještěd a posezení (první foto)..
Koukám, že tou cestou od Skokových na Větrák začaly chodit koňandy.. Z toho udělají vyplavený koryto.
Pěkný fotky:)
Jo bohužel některé sjezdy už moc nejdou jezdit, protože je tam hluboký písek.. Jinak Zehrovsky les má potenciál... Je tam spousta cesticek..
To jo...moje oblíbený ...tak nějak Skokovy až k tomu táboru nebo na ten statek nahoře (je vidět napproti na Vyskeř,)co tam má ten člověk hrozně hubený tři koníky je hromada steziček.Akorat dva roky zpět, tam šlo jezdit líp, teď je hlubokej písek, občas hovna od koní a teď v zimě (nebo tak nějak) se tam kácelo a něco je rozjezdeny...ale vypadá to líp než pár měsíců nazpět, to tam místo písku bylo někde slušný bahno
Jakej park jezus?:)
Na proti hospodě ve Skokově byl penzion k prodeji.. Majitel domu za ním ho koupil a nechal svalit..
Byli jste někdo na Srbsku v rekreačce v hospodě Cejch?
poslední komentář: 29. 8. 2026 o 8:06
poslední komentář: 11. 8. 2026 o 10:12
poslední komentář: 31. 12. 2025 o 15:06
poslední komentář: 20. 10. 2025 o 16:26