V pondělí jsem měl dovolenou a za prodloužený víked a na plečce s brašnami namotal v Českém lese 435 km. Následující prodloužený víkend si to zopakuji :-)
Myslim, ze spatne udelana anketa na BF pomery. Kdyby jsi tam dal moznost. " Idealni teplota, mohlo by byt ještě tepleji." Tak bude met urcite největší počet hlasu.. heh
Na kolo se nedostanu, ale v sobotu běžím v Krkonoších svůj první skymarathon 47km/2700m a z počasí mám docela respekt - vedro, sucho, slunce a k tomu slibují bouřky.
na silničce, když jedeš po rovince nebo z kopce tak to ještě jde, nejhorší je ale na chvíli zastavit, třeba na záchod, pokud máš co ze sebe dostat :)
na čele máš z vysušeného potu slušnou vrstvu soli a jak zastavíš, tak nový pot na tom čele a z hlavy tu sůl nasaje a pak šup do očí, to je extra hnus :(((
dneska jsem to chtěl zkusit brzo ráno, ale vzhledem k tomu usínání v horku jsem byl rád, že jsem se probral v 6 ráno a kolem 6:30 jsem už frčel venku
byla to paráda, co se teploty týče, množství aut spěchajících do práce už byla horší stránka, nicméně kolem 9 hodiny už bylo po relativním chládku a začalo přituhovat :( po asi kilu jsem se kolem 10 hodiny zastavil u stánku se zmrzlinou z Opočna, mívají jogurtovou, tu jsem si chtěl za odměnu dopřát, když už jsem to táhnul na lačno
slečna zrovna otevírala a prý jesti tak 5 minut počkám, že se musí namrazit stroje... těch 5 minut v tom horku prostě nešlo vydržet, není tam stín, raději jsem zmrzlinu oželel a vyrazil dál, i za ty asi dvě minuty jsem byl skoro durch a pálení očí se hlásilo o slovo :(
hnus hnus hnus....
ideální by bylo vyrazit tak v 5 ráno, ale to je nereálný :(
Já kolo podle plánu vytáhnul, dal jsem 2x hálka nahoru, lhotecký údolí dolu, jarovský nahoru, zpátky nahoru na závist, po zelený do břežan, točná, kolem komořanskýho údolí dolu/nahoru, přes točnou a po žlutý přes šance zpátky na zbra. Celkem fajn 47km, 800m nastoupáno, ale mam turistický tempo 13,5km/h s autostopem (dle Endomonda, Strava většinou ukazuje trošku lepší čísla). Jen jsem to moc nevychytal s pitim, přes cestou necelej litr, pak asi 2,5l po cestě a cejtim trošku hlavu. Endomondo mi ukazuje 9,2l, vim, že trošku přehání, ale měl jsem dát aspoň těch 5l, i když to bylo hodně chladnejma údolíčkama kolem potoků...
Ja to resil ve ctvrtek startem ve 20:45 nad modranskou rokli a parkovackou v hospode ve 22:30. Domu jsem dorazil ve 2 :) .. Musim ric ze jizda podel vltavy v 1 rano byla super, nadherny klima.
Dneska sem se dovezl ke krcaku na 8:15 .... 70 min sem tam motal traily, dropy a tak, spis technicky veci a pak zase karou dom. Nesnasim jizdu v horku...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
V pondělí jsem měl dovolenou a za prodloužený víked a na plečce s brašnami namotal v Českém lese 435 km. Následující prodloužený víkend si to zopakuji :-)
Jezdit stejně ale oto víc pít (ne chlastat :D)
V sobotu jedu celodenní štreku tak jsem zvědavej jestli dojedu - jak se dívám vyšlo to zrovna na nejteplejší den vůbec
Myslim, ze spatne udelana anketa na BF pomery. Kdyby jsi tam dal moznost. " Idealni teplota, mohlo by byt ještě tepleji." Tak bude met urcite největší počet hlasu.. heh
Mně se v tomhle vedru jezdí lépe než třeba v 15stupních :-)
Na kolo se nedostanu, ale v sobotu běžím v Krkonoších svůj první skymarathon 47km/2700m a z počasí mám docela respekt - vedro, sucho, slunce a k tomu slibují bouřky.
furt lepší na kolo než se s krumpáčem ***** ve výkopu. :)
na silničce, když jedeš po rovince nebo z kopce tak to ještě jde, nejhorší je ale na chvíli zastavit, třeba na záchod, pokud máš co ze sebe dostat :)
na čele máš z vysušeného potu slušnou vrstvu soli a jak zastavíš, tak nový pot na tom čele a z hlavy tu sůl nasaje a pak šup do očí, to je extra hnus :(((
super, už se zatahuje, třeba to z práce nebude tak bolet :)
Ne, aby mě to nelákalo, poslal jsem Žitnému na servis Reverba a náhradní sedlovku doma nemám :P.
Předminulý týden jsem v tom jel Praha - Benátky, celkem 1200km. Docela mi to změnilo vnímání tepla a při 35 mi není tak brutál hic, jako dřív.
V techto vedrech je nejlepsi na biku do lesa pekne se schladit =)
Pojedu, ale rano. Vidim to tak 7-11, driv asi nevylezu protoze vecer predtim neusnu
Už asi tak měsíc nejezdím na kole, v tom vedru se nedá pomalu ani dojít na zmrzku do mrazáku. Nehledě na praní a hygienu - dochází voda ve studni.
dneska jsem to chtěl zkusit brzo ráno, ale vzhledem k tomu usínání v horku jsem byl rád, že jsem se probral v 6 ráno a kolem 6:30 jsem už frčel venku
byla to paráda, co se teploty týče, množství aut spěchajících do práce už byla horší stránka, nicméně kolem 9 hodiny už bylo po relativním chládku a začalo přituhovat :( po asi kilu jsem se kolem 10 hodiny zastavil u stánku se zmrzlinou z Opočna, mívají jogurtovou, tu jsem si chtěl za odměnu dopřát, když už jsem to táhnul na lačno
slečna zrovna otevírala a prý jesti tak 5 minut počkám, že se musí namrazit stroje... těch 5 minut v tom horku prostě nešlo vydržet, není tam stín, raději jsem zmrzlinu oželel a vyrazil dál, i za ty asi dvě minuty jsem byl skoro durch a pálení očí se hlásilo o slovo :(
hnus hnus hnus....
ideální by bylo vyrazit tak v 5 ráno, ale to je nereálný :(
Jezdím brzo ráno. :)
Normálně. V Provence jsou to běžné teploty a kopce tam jsou nahoru i dolu od 4 do 12km (Maurské pohoří u moře).
Jasně že jezdíme. Obden jsme na Špičáku :)
Ano.
Já kolo podle plánu vytáhnul, dal jsem 2x hálka nahoru, lhotecký údolí dolu, jarovský nahoru, zpátky nahoru na závist, po zelený do břežan, točná, kolem komořanskýho údolí dolu/nahoru, přes točnou a po žlutý přes šance zpátky na zbra. Celkem fajn 47km, 800m nastoupáno, ale mam turistický tempo 13,5km/h s autostopem (dle Endomonda, Strava většinou ukazuje trošku lepší čísla). Jen jsem to moc nevychytal s pitim, přes cestou necelej litr, pak asi 2,5l po cestě a cejtim trošku hlavu. Endomondo mi ukazuje 9,2l, vim, že trošku přehání, ale měl jsem dát aspoň těch 5l, i když to bylo hodně chladnejma údolíčkama kolem potoků...
Ja to resil ve ctvrtek startem ve 20:45 nad modranskou rokli a parkovackou v hospode ve 22:30. Domu jsem dorazil ve 2 :) .. Musim ric ze jizda podel vltavy v 1 rano byla super, nadherny klima.
Dneska sem se dovezl ke krcaku na 8:15 .... 70 min sem tam motal traily, dropy a tak, spis technicky veci a pak zase karou dom. Nesnasim jizdu v horku...