jsem cyklistikou nepolíbený kromě vyjížděk s rodinou. Místo kola závodně běhám (10km za 36min). Na výlety mám dodnes prastarý Leader Fox, který nemá ani přední vidlici a hlavně je pro mě malý.
Sháním kolo, na kterém budu moci jezdit s rodinou a zároveň bych na něm zvládl odjet sem tam závod např ze série Kolo pro život nebo AuthorCupu. Nesháním závodní speciál, cena max do 35tis Kč. Mám 189cm, 80kg a nájezd cca 1-2k ročně.
Já si pořídil zrovna toho zmiňovaného Kellyse Gate30 a jsem moc spokojený. Od mého starého Treka má "moderní" geometrii rámu, úplně jinak se ovládá a zatáčí. Za ty prachy bych měnil.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Za ty peníze celkem slušný kolo, osobně bych nechtěl pohon Sram SX
Taky jsem ho měl v hledáčku pro našeho mladýho, ale nakonec jsme zakotvili u značky Qayron
Omlouvam se, nemela to byt Carma, ale RAM, dal jsem spatny odkaz.
https://qayron.com/kola/xc--c5/ram-mkii-5--p164
Chci jezdit hlavne polni a lesni cesty a trochu se posouvat vic do terenu.
Prijde mi, ze kazde mtb 29" jede lepe. Napr v Brdech jsem celkem trpel, ale mozna je to nohama ????
Já si pořídil zrovna toho zmiňovaného Kellyse Gate30 a jsem moc spokojený. Od mého starého Treka má "moderní" geometrii rámu, úplně jinak se ovládá a zatáčí. Za ty prachy bych měnil.
Ja zkousel jak Gate30, tak Ram, na obou se mi jelo dobre. Gate ma 1×12, Ram 1×11, tak snad jedno kolecko nebude chybet.