Prosím o radu, přítelkyně vybírá kolo a po dlouhém výběru a osedlání řady kol jsme narazily na kolo Fuji Addy race 1.3 27,5. Myslím že za cenu 16k, je to zajímavá volba, prosím o názory a zkušenosti z touto značkou. Distribuce této značky je u nás pouze přes Hervis a značku znám jen s tv, sledováním silniční cyklistiky. Všem předem děkuji
CO ti na tom přijde jako zajímavá volba? Hlavně nefunkční XCM bije do očí,to asi přítelkyni nemáš moc rád :))) V první řadě bych se vykašlal na 27,5 a koukl po 26, ten rozdíl zřejmě přítelkyně ani nepozná a za stejné prachy dostaneš o hodně více vybavené kolo, v téhle ceně by určitě základ měla být vzduchová vidlice.
Dopourčil bych ti místní stavitele, kteří jsou za tvoje peníze nabídnout o hodně více muziky než na běžných sériových kolech, popřípadě bych se podíval na cyklonemcik.cz, kde můžeš za tyhle prachy taky najít rozumná kola.
Sám mám silničku Fuji, takže se u mě nejedná o zášť vůči Hervisu, ale opravdu to není dobrá volba. Loni jsme řešili nové kolo manželce, stavba je podstatně výhodnější. Kontaktuj místního stavitele, nick jako jedna vysoká akvarijní rybička :-), za podobné peníze máme od něj o level lepší kolo, než je ta Fujina z odkazu.
Díky za reakce, moje chyba. To kolo vážně neni dobrá volba, špatně jsem se na to podíval a vycházel jsem ze specifikace která je na stránkách FUJI. Tohle kolo je úplně jiný (vidle, přesmykač, řazení…) akorát ten rám zůstal.
Na těch ještě základnějších modelech je XT hazka 8sp shadow. Fakt netuším, kde to Fuji bere. Myslel jsem, že se to ani nevyrábělo. Osazují to většinou nějakým zbytkem. Domluvit stavitele a nebo cykloněmčík, určitě víc muziky za stejný prachy.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
CO ti na tom přijde jako zajímavá volba? Hlavně nefunkční XCM bije do očí,to asi přítelkyni nemáš moc rád :))) V první řadě bych se vykašlal na 27,5 a koukl po 26, ten rozdíl zřejmě přítelkyně ani nepozná a za stejné prachy dostaneš o hodně více vybavené kolo, v téhle ceně by určitě základ měla být vzduchová vidlice.
Dopourčil bych ti místní stavitele, kteří jsou za tvoje peníze nabídnout o hodně více muziky než na běžných sériových kolech, popřípadě bych se podíval na cyklonemcik.cz, kde můžeš za tyhle prachy taky najít rozumná kola.
Sám mám silničku Fuji, takže se u mě nejedná o zášť vůči Hervisu, ale opravdu to není dobrá volba. Loni jsme řešili nové kolo manželce, stavba je podstatně výhodnější. Kontaktuj místního stavitele, nick jako jedna vysoká akvarijní rybička :-), za podobné peníze máme od něj o level lepší kolo, než je ta Fujina z odkazu.
Díky za reakce, moje chyba. To kolo vážně neni dobrá volba, špatně jsem se na to podíval a vycházel jsem ze specifikace která je na stránkách FUJI. Tohle kolo je úplně jiný (vidle, přesmykač, řazení…) akorát ten rám zůstal.
Na těch ještě základnějších modelech je XT hazka 8sp shadow. Fakt netuším, kde to Fuji bere. Myslel jsem, že se to ani nevyrábělo. Osazují to většinou nějakým zbytkem. Domluvit stavitele a nebo cykloněmčík, určitě víc muziky za stejný prachy.